promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas állapotban van Berki Krisztián sírja, Berki Mazsit kiosztották, amiért elhanyagolja férje nyughelyét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián sírja elkeserítő állapotban van.

Szörnyű állapotban van Berki Krisztián sírja a Farkasréti temetőben. Úgy tűnik, az egykori médiaszemélyiség nyughelyét mindenki elhanyagolja, köztük Berki Mazsi és egykori szerelme, Hódi Pamela is. Igaz. egy frissen felkerült képen van néhány fehér rózsa, ami szemmel láthatóan nemrég került a sírra, de a sok elszáradt virágot már senkinek sem jutott eszébe leszedni és kidobni.

Egy férfi nemrég a Facebook-ra tett ki egy képet Berki Krisztián sírjáról, amit elhalmoznak az elhalt virágok és az elborult mécsesek. A férfi keményen ki is osztotta Mazsit, amiért nem gondozza férje sírját.

„Szia Mazsi! Majd ha kinyaraltad magad szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek!”

Mint arról a Promotions is beszámolt, Berki Mazsi nemrég Balira utazott el a kislányával együtt, hogy lelkileg egy kicsit megerősítse magát, és aztán egy olyan nőként és anyaként térjen haza, amilyenre a kis Emma Katerinának szüksége van. Mazsi nemrég a közösségi oldalán számolt be, hogy milyen terve van a közeljövőben.

Azt nem tudni, hogy az özvegynek mind ez idáig miért nem volt ideje rendbe tenni Krisztián sírját, az asszony egyelőre nem reagált a szemrehányó posztoló bejegyzésére. Mindazonáltal volt, aki kommentben beszólt a kép készítőjének is, hogy ha már ott volt Berki sírjánál, akkor ő miért nem dobta ki a száraz növényeket.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás