promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Strand Fesztivál: az X-Faktor felfedezettje elismerte, hogy nagyon berúgott
Borítókép:  Strand fesztivál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manuel táskás balhéja eléggé beindította mindenki fantáziáját, de kommentelők többsége szerint nem a fesztivál volt a hibás.

Hétfőn hajnalban véget ért a buli a tizedik Strand Fesztiválon Zamárdiban a Balatonnál. Világsztárok közül mások mellett fellépett Sean Paul, Alvaro Soler, Parov Stelar, valamint a jelenleg Magyarországon élő Timmy Trumpet, akinek ugyebár magyar felesége van Tomcsanyi Anett személyében.

Négy nap alatt közel nyolcvanezren vettek részt az eseményen, szóval a rossz idő ellenére a balatoni fesztivál sikeresen zárt.

A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak biztosított fellépését a Strand. Vasárnap délután első alkalommal lépett fel a nagyszínpadon a Valmar, sok vendéggel és hatalmas sikerrel. Manuel vendégként volt jelen a fesztiválon, akit a Valmar duója hívott meg.

Az X-Faktor felfedezettje azt állította, hogy a backstage-ből eltűnt a táskája, amiben az iratai és 300 ezer forint készpénz mellett a lakáskulcsa is benne volt.

Időközben kiderült, hogy Manuel hibázott, és csak szimplán ottfelejtette a táskáját, amit a takarító csapat talált meg, majd hiánytalanul leadták a talált tárgyak gyűjtőhelyén. Úgy néz ki sajnos az előadó valamiért pánikba esett, és nem nézett rendesen szét a backstage-ben. Később az előadó megköszönte a Strandos kollégáknak, hogy hiánytalanul leadták a táskát.

„Nyilván nem akartam ezzel rosszat senkinek, szóval azt még hozzátenném, hogy itt nem a Strand szervezésével volt probléma, - sőt, rég éreztem ilyen jól magam, mint tegnap, ott hátul a koncert után - hanem hogy beb*sztunk, minta a szar és átjáróház lett az öltözőből”

- idézte a Blikk Manuelt.

A kommentelők sokan egyetértettek abban, hogy az X-Faktor felfedettje valószínűleg kicsit többet ivott a kelleténél, és a végén már nem igazán tudta, hogy hol tette le a cuccait.

A Stand augusztus 20-án összedobott egy nagy tűzijátékot, és teltház előtt lépett fel a Halott Pénz zenekara is. A Strand szervezői az eladott bérletek árából több mint két millió Forinttal támogatják az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, akik ebből az összegből az Ukrajnából menekült családokat segítik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás