promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elment bulizni a Szigetre, mire hazaért, vérfagyasztó dolog várta otthon
Borítókép:  MTI Fotó: Balogh Zoltán - Illusztráció - A Meute koncertje a 28. Sziget fesztiválon
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Speciális Állatmentő Egység alapítóját azonnal riasztotta a szomszéd.

Két év kihagyás után ismét dübörgött Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Olyan előadók- és bandák léptek színpadra, mint Justin Bieber, Dua Lipa, Calvin Harris, a Kings Of Leon, vagy az Arctic Monkeys csapata.

A fesztiválon körülbelül 450 ezren buliztak, ami a rengeteg embernek okozott boldog pillanatot, de sajnos akad olyan is, aki nem a felhőtlen szórakozás miatt fog emlékezni a Szigetre.

A Speciális Állatmentő Egység alapítója, Kodolányi Endre a csütörtöki napon látogatott ki a Szigetre, amikor olyanok álltak színpadra, mint a Bastille, vagy a Kings of Leon. Sajnos nem tudott végig a fesztiválon maradni, mivel a szomszédja borzalmas hírrel hívta telefonon, miszerint Endre háza kigyulladt, és a tűzoltók már a helyszínen vannak.

A férfi pont a kutyái miatt hagyta bekapcsolva a klímát, és valószínűleg ez okozta a tüzet, amiben az állatok sajnos elpusztultak.

„A tetőablakon kiáramló füstöt vette észre egy polgárőr. Ha nem látta volna, már házunk sem lenne. Mire hazaértünk, a szakemberek már végeztek. A légkondicionáló beltéri egysége gyulladt ki valahogyan a nappaliban, de az egész ház lakhatatlanná vált. Az állatok családtagnak számítottak, és máskor is hagytam már őket magukra egyedül, de semmi gond nem adódott. A cicánk éppen a szomszédban volt, így ő megúszta”

- nyilatkozta Endre a Blikknek.

A kutyusok nem szenvedtek, mivel a lakásban oxigénhiány alakult ki, és örökre szép lassan elaludtak. Az állatmentő úgy volt vele, hogy szívesebben lakna a híd alatt velük, mint egy nagy házban nélkülük. A tragédia természetesen nagy felzaklatta.

Arról már az rtl.hu számolt be, hogy Endréék nagyon nehezen tudtak kijutni a Szigetről, ráadásul a biztonsági őrök dulakodni kezdtek velük, amikor előre mentek a taxikhoz, amit természetesen a fesztiválozók megengedtek nekik, szóval nem tolakodtak.

„Ha a tömeg nem áll mellénk, most valószínű a börtönben lennénk, mert vagy így vagy úgy, tovább mentünk volna a taxihoz”

- írta az állatmentő.

Ez a vérfagyasztó tragédia sajnos arra is felhívja a figyelmet, hogy nem szabad semmilyen elektronikai eszközt bekapcsolva hagyni, ha hosszabb időre elmegyünk otthonról, mert egy kisebb zárlat is lakástüzet okozhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás