promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Petinél elszakadt a cérna: „nem kellene primitív felelőtlen gyökérnek lenni senkinek”
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag a szívbaj jött Puskás Petire, amikor látta, hogy feléjük mennek a tűzoltók.

Már a második hőhullámot kell átélnünk, és az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderült, hogy szombaton lesz a legmelegebb. Már be is van jelentve előre, hogy valószínűleg meg fog dőlni az arra a napra vonatkozó melegrekord.

Az egész Magyarországot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt minden fás, száraz növényekkel borított területen megnőtt a tűz kialakulásának kockázata. Az aszályos körülmények és az extrém száraz biomassza miatt akár már egy kisebb szél is gyors tűzterjedést eredményezhet, a felszíni tüzek pedig könnyen 15-30 méteres lángmagasságú koronatűzzé fejlődhetnek.

Most jelenleg Magyarország egész területén tűzgyújtási tilalom van. A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának a honlapján ide kattintva meg is lehet nézni a térképet – jelenleg a teljes hazánk pirosban van.

Arra kérik ilyenkor a lakosságot, hogy a tilalommal nem érintett belterületen is zárt égésterű eszközöket, elektromos vagy gázgrillt használjanak.

Puskás Petinél teljesen elszakadt a cérna, amikor pont emiatt arra ébredt reggel, hogy tűzoltóautók tartanak feléjük. Nem tagadta, hogy rá is hozták teljesen a szívbajt.

„Köszi mindenesetre a tűzoltók munkáját, remélem nem lesz nagyobb ennél… ehhez viszont nem kellene primitív felelőtlen gyökérnek lenni senkinek”

- írta az Instagram oldalán.

Puskás Peti amiatt akadt ki, hogy hiába tűzgyújtási tilalom van, valaki úgy gondolta, hogy így is elégeti a szemetet a környékükön. Az X-faktor mentora hozzátette, hogy gratulál a sok idiótának, aki ilyenkor a kánikulában is tüzet gyújt, és leégeti az erdőket a felelőtlensége miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás