promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális változáson esett át VV Merci – Buja csokievéssel reklámozza az új Való Világot
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aki nem követi mostanában VV Mercit, az valószínűleg elmenne mellette az utcán.

Ismét az RTL Klub második csatornáján, az RTLII-n lesz látható a Való Világ új évada, aminek már ez lesz a tizenegyedik szezonja.

Anno hatalmas meglepetést okozott azzal VV Vivi, hogy ő lett a Való Világ 10 győztese, mivel rengetegen esélytelennek tartották. Így övé lett a főnyeremény, az az a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára. A második helyen VV Robi végzett, míg az bronzérmet VV Merci szerezte meg.

Hiába luxusbörtönnek hívják, de a játék kemény odabent, és hát nem mindig az nyer, aki a legjobban taktikázik.

Lehet néhány pillanatot már bőven megbántak a villalakók, de életük nagy kalandján vannak túl. Ha érzed magadban, hogy te lehetsz a végső győztes, akkor talán a 36 millió forintért érdemes végigszenvedni ezt az egészet. Az RTL Klub még várja a jelentkezőket, hogy a legszínesebb egyéniségeket tudják majd felsorakoztatni a tizenegyedik évadban.

Balázs Mercédesz, azaz VV Merci igyekezett gyorsan meglovagolni a hirtelen jött népszerűséget, és aláírt G.w.M kiadójához, aztán Cedes álnéven vágott bele rapperként egy saját projektbe, majd picit a pornózásba is.

A legutóbbi VV11 beharangozóban az egykori játékos is feltűnt. Anno VV Viki csinált belőle teljesen hülyét, aki beadta VV Mercinek, hogy egy csokireklámhoz keres reklámarcokat. Mercédesz végül még egy ilyen szöveget is felmondott, hogy:

„A csoki brocki (brock csoki volt a neve a kitalált terméknek) mindig jó”.

Merci tehát a VV11 miatt újra bevállalta a reklámot, és láthatjátok is, hogy mennyit változott a Való Világ 10 óta. Most a fogát is igyekszik helyrehozni, mivel fogszabályozója van. A régi felvételeket megtaláltuk, de az új promóciót nem lehetett beágyazni Facebookról, szóval azt ide kattintva tudjátok megnézni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás