promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara bugyiban pózolt, nagy bejelentést tett a magyar kormány
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miközben Schobert Lara Balin pózolt, Curtis itthon mutatta meg csúcskategóriás autóját, és változásokat jelentettek be a Messengernél. Heti hírösszefoglaló.

Rubint Rékáék Balin tartózkodtak a napokban, ugyanis ott volt a legutóbbi Alakreform táboruk helyszíne. Természetesen Schobert Lara sem maradt itthon, ő is kiutazott Balira, ahol bugyiban mutatta meg magát a tengeren hajókázva.

A Technológiai és Ipari Minisztérium nemrég arról számolt be, hogy a következő fűtési szezonban beindulhat a békési gázmező kitermelése. A kormány terve szerint öt év múlva Magyarország így a teljes hazai gázfogyasztást ki tudná termelni.

Curtis nemrég megmutatta vadonatúj autóját, amitől jobban ki fognak akadni az emberek, mint Tóth Gabi 7 milliós luxusórája miatt. A rapper ugyanis egy 26 millió forintos Audi boldog tulajdonosa lett.

A TV2 nemrég elkezdte reklámozni a Séfek séfe új évadát, ami szeptember elején fog indulni. Az új évad reklámfilmjében Krausz Gáborékat az egyik kiesett versenyző rabolja el, hogy bebizonyítsa nekik, hogy igenis boldogulni tud a konyhában. A TEK-esek aztán hamar rátaláltak.

Európában egyre nagyobb gondot okoz a szárazság, az Olaszországban található Pó folyó például még sosem volt ilyen alacsony vízállású.

[[cikk5]]

A világ egyik legismertebb és legkedveltebb üzenetküldő alkalmazása, a Facebook (Meta) gründolta Messenger, amelyet Magyarországon is több százezren használnak, most újabb nagy változtatás előtt áll.

[[cikk6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás