promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spermát akartak küldeni a kihívóan izgató sportolónőnek, de ez már neki is sok volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori golfozó nem riad vissza a merész képektől.

Az amerikai Paige Spiranac nemcsak egykori profi golfjátékosként kedvelt az Egyesült Államokban, de azért is, mert közösségimédia-celebként mindig van mit nézni az Instagram-oldalán.

A 29 éves exsportoló már a profi karrierje idején is gyakran vétett a dress code ellen, amit most azzal magyarázott, hogy annál jobban érezte magát a bőrében, minél kevesebb ruha volt rajta. Mi tagadás, ezzel a szokásával – szerencsére – máig nem szakított.

A szőke szépség különösen a dekoltázsát szereti mutogatni, ha alkalmanként pedig testhez simuló nadrágot vesz fel, akkor pedig a hibátlan formájú fenekét csodálhatjuk meg. A golfban egyébként a férfiaknál szigorúbbak az öltözködési szabályok, tőlük gyakran várják el a hosszú nadrágot, míg a hölgyek a galléros pólóhoz akár rövidnadrágot vagy szoknyát is hordhatnak, csak az ne denim farmerszövetből készüljön.

Paige – aki az Instán még a botrányhős Tiger Woodsnál is népszerűbb – ma is gyakran nyilatkozik meg sportági kérdésekben. Legutóbb például a legendás Nick Faldóba szállt bele, aki szerinte túlságosan is unalmas volt kommentátorként, jól is tette, hogy visszavonult, és most már ideje lenne valaki szórakoztatóbbat a helyére tenni.

A szexi szőkeség azt sem rejti véka alá, hogy gyakran válik verbális zaklatás áldozatává a követői részéről a kinézete miatt. A legdurvább az volt, amikor valaki elrablással fenyegette meg, de olyan is előfordult, hogy egy férfi a spermáját akarta elküldeni neki, illetve a szintén mutatós (és ugyancsak sportoló) nővérének, Lexie-nek.

A csapata igyekszik távol tartani tőle az efféle „aberráltakat”, de Paige-nek így is komoly erőfeszítéseket kell tennie a lelki egészsége megőrzése érdekében. A rendszeresen trollkodóknak már régen megígérte, hogy bírósági ügyet csinál a zaklatásaikból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás