promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia duzzadó melleitől majdnem szétpattan a bikini felsője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyári Dia nagyot villantott.

Nyári Dia többször is megmutatta már formás alakját a közösségi oldalán, amióta megcsináltatta a melleit. A színésznő a műtéte után úgy érzi, visszakapta a nőiességét, és most már nagyon önbizalommal tudja élni az életét.

Dia nemrég ismét egy bikinis képet rakott ki magáról, ezúttal a horvát tengerpart mellől. A színésznő ugyanis Selce-n nyaral, amiről az egyik posztjában is beszámolt.

„Minden alkalommal rabulejt…imádom a hullámok hangját, nézni ahogy fodrozódnak, elrévedni az összefüggő végtelen víztakarón, érezni a sós levegő illatát. Gyerekkoromban anyukám alig bírt kirángarni a tengerből a nyaralásaink alkalmával, szikláról ugráltam és búvárkodtam napnyugtáig. Kicsit konszolidáltabban, de továbbra is rajongója vagyok”

Nyári Dia hozzátette, hogy régóta tervezi már, hogy búvár vizsgát tegyen, és most úgy tűnik, végleg elhatározta magát. A színésznő jövőre már tényleg merülni szeretne, szóval hamarosan belevág a tanfolyamba. Az egyik kommentelő rögtön óvatosságra intette őt, mondván a búvárkodás függőséget okoz. Erre Dia azt válaszolta a kommentelőnek, hogy

„elnézve a képeidet ezen abszolút nem csodálkozom”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás