Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki Gelencsér Tímea szuperdögös testvére, aki nagyon hasonlít a húgára

Így néz ki Gelencsér Tímea szuperdögös testvére, aki nagyon hasonlít a húgára

Színes

Így néz ki Gelencsér Tímea szuperdögös testvére, aki nagyon hasonlít a húgára

Színes

Promotions 12:52

Így néz ki Gelencsér Tímea ritkán látható testvére, Hajni.

A Dancing with the Stars online háttérműsora vezetőjének, Gelencsér Tímeának két nővére van. Az egyikük Gelencsér Hajni, aki mindössze egy évvel idősebb a húgánál, és le sem tudná tagadni, hogy közeli rokonságban áll Timivel.

A TV2 csinos riporterének ritkán látható testvére ugyanis nagyon hasonlít Tímeára nemcsak az arcukat illetően, de mindketten ugyanolyan sportosak és hibátlan alakjuk is van. Hajni egyébként nem egy ismeretlen személy, hiszen komoly, 17,5 ezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon. Gelencsér Hajnalka táplálkozási szakértőként tevékenykedik, emellett funkcionális táplálkozási referensként és funkcionális edzőként hivatkozik magára a közösségi oldalán.

Hajni oldalán nagyon sok olyan képet találni, amin a testvérével, Tímeával együtt látható; legutóbbi Instagram-bejegyzéséhez is egy olyan közös képet mellékelt, ami még a Balaton Soundon készült. Ezen a fotón Tímea és Hajni mellett Lady Szomjas látható, akit az RTL Klub háttérműsoraiban láthattunk korábban.

Gelencsér Hajniról most egy kisebb fotóválogatást láthattok, köztük néhány olyan képet is, amin Timivel közösen szerepel, így ti is meg tudjátok vizsgálni, hogy a két szuperdögös Gelencsér-nővér mennyiben hasonlít egymásra.

Borítókép: TV2 Play