Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Éva még Pamela Andersont is simán lenyomja ebben a piros fürdőruhában

Horváth Éva még Pamela Andersont is simán lenyomja ebben a piros fürdőruhában

Színes

Horváth Éva még Pamela Andersont is simán lenyomja ebben a piros fürdőruhában

Színes

Promotions 19:38

Horváth Éva pillanatok alatt szerepet kapna a Baywatch-ban, hiszen tökéletesek az adottságai.

Biztosan sokan emlékeznek még a Baywatch című, már-már kultikus sorozatra, amiben David Hasselhoff strandnadrágban futkározott, közben Pedig Pamela Anderson követte őt szexi, piros fürdőruhában – persze lassított felvételen, hogy a nézők kiélvezhessék a mozdulatsor minden századmásodpercét, hiszen akkoriban Pamela Anderson igazi szexszimbólumnak számított az egész világon.

Úgy tűnik, hogy tudat alatt Magyarország egykor legdögösebb modelljét, Horváth Évát is megihlette Pamela Anderson ikonikus megjelenése, hiszen nemrég kirakott magáról egy képet, amin ő is piros fürdőruhában látható – de ő nem a tengerparton menti benne az életeket, hanem inkább kertészkedik, ugyanis a felvételen éppen talicskával hordja a levágott füvet, ami bizonyos szempontból még csábítóbb.

Horváth Éva mindig is tudta, hogy mivel lehet elcsavarni az emberek fejét, hiszen a mostani fotója is egyszerre vicces és hatásos, ugyanis mérhetetlenül kívánatosan fest rajta azzal a talicskával a kezében. Nem hiába hívják őt sokan az ország MILF-jének, mivel két gyermek édesanyjaként is bombasztikus formában van, és egészen lehengerlő a megjelenése – arról nem is beszélve, hogy a kisugárzása is mennyire nőies.

Itt lehet megnézni Horváth Éva talicskás, piros fürdőruhás szexizését, amitől egyből forróbb lesz a hangulat:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)