promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férj a saját bátyját kérte meg arra, hogy a feleségét kísérje el a szexklubba – és hülye fejjel elvárta, hogy jól viselkedjenek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfit kétségek gyötrik, bár azt nem bánja, ha a neje idegenekkel fekszik le.

A swingerklubok olyan szórakozóhelyek, ahová a vendégek szexuális élményekért járnak. Egyedül, de általában párban, a hangsúly pedig nem feltétlenül az idegenekkel való szeretkezésen van, hanem azon, hogy ezt sokan láthatják.

Egy ausztrál férfi azonban nem feltétlenül vált lelkessé attól, ami egy ilyen helyről nemrég kiderült számára. Azt még csak elnézte volna, hogy a felesége swingerpartikra jár, ám azt már képtelen volt lenyelni, amit a saját bátyja – feltehetőleg –művelt vele.

A férj elsősorban azt sérelmezte, hogy a bratyóját a párjaként mutatta be mindenkinek a csalfa asszonyka. Eddig úgy hitte, hogy erős és kikezdhetetlen kapcsolatuk van, ami az őszinteségen, teljes nyíltságon és megfelelő kommunikáción alapul – erre most egy jókora, váratlan ütést mértek az egójára.

„Rachel és én sohasem hanyagoltuk el az intim fizikai kapcsolatot, de tudom, hogy ő sokkal kalandvágyóbb, mint én, és a libidója is nagyobb. Az utóbbi időkig ezt ki tudtuk élni egymás között, egy éve azonban elárulta, hogy szívesen venne részt swingerpartikon”

– beszélt a kezdetekről a névtelenségbe burkolózó férj. A feleség nem akart nyitott házasságot, viszont másokkal is szexelni szeretett volna, és remélte, hogy ebben a párja is vele tart. A férj azonban nem vágyott ilyesmire, ezért bízta rá a saját bátyjára a kísérő szerepét.

A Mike álnéven szerepeltetett testvér belement a dologba, és előbb arról volt szó, hogy ál-párként járnak a klubokba, ahol ki-ki úgyis megy a maga útjára. Az első ilyen buli után a feleség hajnali 2 óra körül érkezett haza, és részletesen elmesélte férjének a történteket.

Mike-kal külön szobákba húzódtak vissza, idegenekkel szexeltek, majd ismét találkoztak, inni és beszélgetni. Azóta már többször is partiztak együtt, látták a másikat meztelenül szerelmeskedni, a férj viszont úgy gondolja, hogy egymás iránt nem vonzódnak, ezért nincs mitől tartania.

Az egyik barátja azonban bogarat ültetett a fülébe, mert úgy gondolja, hogy Mike és Rachel biztosan lefeküdtek már egymással is. Azóta a férjnek se éjjele, se nappala, kétségek gyötrik, bár egyelőre nem talált bizonyítékot a megcsalásra – ha már a feleségének az idegenekkel való szexelését nem tartja annak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás