promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemtanú tálalt ki Nádai Anikó férjéről - tényleg megcsalta gyönyörű feleségét?
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó férjét, Hajmásy Pétert hűtlenséggel vádolják az internetezők. Egy szemtanú mondta el, mi is történt azon az estén.

Nemrég született meg Nádai Anikó és férje, Hajmásy Péter első közös gyermeke, a kis Alex. Pár héttel a szülés után máris rosszindulatú pletyka indult el a műsorvezető párjáról. A Reddit-re kerültek fel lesifotók, amelyeken Péter egy ismeretlen nővel együtt látható egy szórakozóhelyen. Az internet népe azonnal hűtlenséggel vádolta meg a férfit.

Természetesen a képek Anikóhoz is eljutottak, aki azonnal lecsitította a kedélyeket, és helyretette a megcsalásról pletykálókat.

„Megkaptam én is a 'pikáns' képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... Előfordul. Úgy hiszem, valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki 'jót akar', nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!! 0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is elengedem!”

- írta Nádai Anikó.

Ez azonban egyesek számára nem volt elegendő, továbbra is sokan kételkednek Hajmásy Péter hűségében. A Blikk-nek sikerült megszólaltatnia egy szemtanút, aki ott volt azon az estén a szórakozóhelyen, és látta, mi történt Anikó férje és az ismeretlen hölgy között.

„Péter egy nagyobb társasággal együtt érkezett a belvárosi szórakozóhelyre, ahol elég sokat ittak, és jól érezték magukat. Amikor odaállt a pulthoz, valóban odament hozzá egy hölgy, aki nagyon közel hajolt hozzá, de Péter csak néhány szót váltott vele, aztán csatlakozott a barátaihoz. Valóban félreérthető volt a szituáció, de nem csattant el egy csók sem”

- mesélte az informátor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás