promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikónak elege lett az undorító pletykákból, elárulta az igazságot
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrányba keveredett Nádai Anikó szerelme, de a műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba.

Nemrég hatalmas mérföldkőhöz érkezett az RTL Klub műsorvezetőjének, Nádai Anikónak és a párjának, Hajmásy Péternek a kapcsolata, ugyanis megszületett első közös gyermekük, akit természetesen már nagyon vártak. Szerencsére a baba, illetve a sztáranyuka is jól vannak, az apukával együtt élvezik a közös, boldog hétköznapokat, és egy új, minden eddiginél jobb korszak kezdetét.

A minap viszont minden bizonnyal egy kicsit megtörte az idillt, hogy Hajmásy Péterről nagy port kavaró felvételek kerültek ki, amiken az látható, hogy múlt hétvégén egy szórakozóhelyen egy másik lánnyal beszélget, emiatt pedig az internet népe rögtön azzal vádolta őt, hogy valószínűleg megcsalta Nádai Anikót. Ezeket a gusztustalan szóbeszédeket már a híresség sem tudta reakció nélkül hagyni, és egy Insta Storyban tisztázta a dolgokat.

„Megkaptam én is a »pikáns« képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon!

Tegnap este tartotta Hajmásy Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak egy szórakozóhelyen... Előfordulnak... Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki »jót akar«, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!! 0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is »elengedem«!”

– írta Nádai Anikó.

Ezek alapján nem kell aggódniuk az egykori Való Világ versenyző rajongóinak, hiszen Hajmásy Péter nem is hagyta magára, és nem is csalta meg Nádai Anikót, csupán elment megünnepelni az első fia születését a barátaival, a szórakozóhelyen pedig beszélgetésbe elegyedett egy emberrel, aki éppenséggel nő volt – ez pedig tényleg nem bűn, de persze vannak olyanok is, akik ebbe már képesek belelátni a drámát, és rögtön elkezdték terjeszteni a rosszindulatú pletykát.

Alábbi cikkünkben megtekinthető egy cuki kép Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermekéről, ha esetleg valakit érdekelne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás