promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyűlölik Aureliót a társai a börtönben? Meghökkentő hírek kerültek ki a falakon belülről
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most az is kiderült, hogy Aurelio kapcsolata megromlott-e Pumped Gabóval.

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait emberrablás miatt állították bíróság elé, az ügy már 2017 óta húzódott. A celeb nem úszta meg a dolgot, és tavaly novemberben végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla.

Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie, bár ha elkerüli a bajt, akkor jó magaviselet miatt hamarabb szabadulhat. A celeb már az elején elmondta, hogy odabent nem fogja keresni a bajt, de ha nagyon muszáj, akkor meg tudja védeni magát.

Mivel bentről szinte semmilyen információ nem került ki, így a bulvársajtóban rengeteg pletyka kelt szárnyra. Köztük volt az is, hogy Aurelióval kivételeznek odabent, ezért a társai roppant rossz szemmel néznek rá. Ezeket a híresség ügyvédje cáfolta, és igyekezett minden dolgot rendbe tenni:

„Az eltelt közel hat hónapban Aurelio tökéletesen beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendszerébe. A kapcsolatai mind az intézményrendszerrel, mind pedig a rabtársakkal abszolút rendezettek. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem kivételeznek vele, mint ahogyan azt egyes sajtóhíradások korábban megfogalmazták”

- nyilatkozta a Blikknek az ügyvéd.

Aurelio tehát tökéletesen beilleszkedett, és ahogyan a terveiben szerepelt, meghúzta magát odabent. A celebnek munkája is van, mivel oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket rak össze a rabtársaival, és a könyvét is elkezdte írni.

Az ügyvéd azokat a pletykákat is cáfolta, hogy Aurelio és a szerelme szakítottak volna, sőt, ki is emelte, hogy a Való Világ 6 egykori győztesének nagyon hiányzik Edit, és Pumped Gabóval is szeretne találkozni, akinek most kapcsolattartói nyilatkozatot küldött.

Aureliónak itt kint van egy vállalkozása, ami termeli közben a pénzt. Azért sem kell nagyon aggodalmaskodnia, mert a kedvese, Edit kézbe vette az irányítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás