promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem lettem nyomorék” – így van most Béres Anett a bizarr teaszeánsz után
Borítókép:  RTL Klub Fókusz (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valóságshow-szereplő már az édesanyjánál lábadozik.

Július 10-én történt az a különleges teaszeánsz Siklós környékén, amely után a Való Világból ismert Béres Anettet meztelenül, csigolyasérüléssel, szilánkos bokatöréssel, öntudatlan állapotban találták meg.

Hamarosan kiderült, hogy az erős hallucinációkat okozó ayahuasca nevű szer késztette fejvesztett menekülésre az egykori valóságshow-szereplőt, mert az a tévképzete adódhatott, hogy kígyók támadták meg.

Menekülés közben aztán leugrott egy magaslatról, és ekkor szerezte borzasztó sérüléseit. A 41 éves Anett ma már az édesanyjánál lábadozik, a rajta végrehajtott hatórás életmentő műtéthez képest viszonylag gyors ütemű a gyógyulása.

„Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a Jóistennek, hogy élek. Mert tényleg nem csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy életben maradtam”

– nyilatkozta a tévés celeb az RTL Klub csatorna Fókusz című műsorának.

„Jól vagyok, de még nem vagyok a topon. Nem lettem nyomorék, tudok mozogni. A jobb lábamat műtötték, de minden törésnek hat hét a gyógyulási ideje, úgyhogy azt még nem érheti terhelés, ezért járókerettel tudok jelenleg mozogni. A csigolyaműtét miatt van rajtam egy rögzítő, pár hétig még azt is hordanom kell”

– beszélt részletesen is a jelenlegi állapotáról. A teaszeánszon vele tartó barátnője, Sáfrány Emese szerint az emberek teljesen félreértik, hogy miért vettek részt ezen, és nem értik, hogy valójában két kétségbeesett lány ment oda, aki szerette volna az életét megoldani. Anett az ígérete szerint hamarosan részletesen és őszintén elmeséli a velük történteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás