promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég a hazugságból: Gáspár Evelin tiszta vizet öntött a pohárba, elárulta az igazságot
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Gáspár Evelinnek elege lett, nyilvánosan tisztázta a dolgokat.

Gáspár Győző lányát, a jelenleg 28 éves Gáspár Evelint még kislányként ismerte meg az ország, mikor annak idején ő is szerepelt a családjával a hatalmas sikernek számító, és sokszor nagy port kavaró A Győzike show-ban. Azóta már egy okos, népszerű felnőtt nő lett belőle, aki ráadásul az utóbbi időszakban szinte teljesen átalakult, rengeteget fogyott és már olyan jól érzi magát a bőrében, hogy néha még fürdőruhás fotókat is posztol magáról:

Sokan szinte a csodájára járnak annak, hogy Gáspár Evelin mennyire lefogyott, és rengetegen kíváncsiak arra, hogy vajon mi a titka, mivel sikerült ledobnia magáról a kilókat. Az interneten néha felbukkannak hirdetések, amik szerint a híresség egy készítménynek köszönheti a nagy átalakulást, de most kiderült, hogy ez nem így van, hiszen ezek a hirdetők csupán gusztustalan módon visszaélnek Gáspár Evelin nevével és az arcával, mivel neki semmi köze a termékhez.

„Nap mint nap kapom az üzeneteket, hogy tényleg ezzel fogytam-e le! Kamu!!!! Kérlek ne dőljetek be nekik! Visszaélnek a nevemmel, hogy eladják ezeket a kamu termékeket!!!!!! Edzés+diéta”

– írta Gáspár Evelin egy Insta Storyban.

Az egyelőre még kérdéses, hogy Győzike lánya megtette-e a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy a továbbiakban ne használják fel az engedélye nélkül az arcát, illetve a nevét, de az biztos, hogy egyenesen felháborító, hogy egyesek ilyesmire képesek, és ilyen csúnyán átverik az embereket.

Gáspár Evelin a leleplezés közben azt is elárulta, hogy edzéssel és diétával sikerült elérnie a lent látható álomalakot, így aki követni akarja a példáját, az ne higgyen a hamis, megvezető reklámoknak, hanem alkalmazza azt, amit ő: a rendszeres testmozgást, illetve a tudatos diétát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás