promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismersz? Így néz ki a csodatestű Jennifer Aniston smink nélkül, a tengerparton készült a fotó
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Jennifer Aniston a tengerpartól közölt szelfit.

Jennifer Aniston a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, akinek elképesztően sikeres karrierje még a Jóbarátokban kezdődött, Magyarországon is innen ismerik őt a legtöbben, ám ő volt a sorzat után a Jóbarátok szereplői közül az egyetlen, aki nagyon fényes karriert futott be, sőt, még magánéletével is beírta magát a Hollywood történetébe, hiszen egykoron Brad Pitt-tel alkotott sztárpárt. Akkoriban pedig abszolút ők voltak az álomgyár álompárja.

Szinte hihetetlen, de Jennifer Aniston idén már betöltötte az 53. életévét is, ám a agyönyörű színésznőn nem is látszódik az évtizedek múlása, kirbbanó formában van, mint mindig.

Jennifer Aniston azon színészek közé tartozik, akik imádják smink nélkül is megmutatni magukat, a közösségi oldalán rengetegszer tesz fel magáról olyan fotókat, aholl bizony minden kencefice nélkül látszódik. Sok színészről csak lesifotók formájában kerülnek fel efféle fotók a világhálóra, és nagyon sokszor igenis meglepőek ezek a képek, szinte rá sem ismerni a színészekre, akikkel már rengetegszer találkozhattunk a képernyőn, így jogos lenne a felvetés, hogy Jennifer Aniston esetében is ez éehet a helyzet.

Ám a valóság egészen más, Jennifer Aniston-on szinte észre sem lehet venni, hogy nincs smink, úgy tündököl előttünk, mint a mozivásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás