promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston tangabugyis szuperpopsijától neked is le fog esni az állad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő a világ színpadán van a Jóbarátok óta.

Az elmúlt időszakban Jennifer Aniston kapcsán, aki Magyarországon és az egész világon elképesztő népszerűségnek örvend a Jóbarátok című kultikus sorozatban betöltött szerepe óta, a pletykalapok elsősorban azért vették elő, mivel több alkalommal is együtt látták őt korábbi férjével, Brad Pitt-tel. Hollywood és a világ pedig már újra szeretné látni a korábbi álompárt, amelynél népszerűbb páros kevés akadt a 2000-es évek elején.

Ám úgy tűnik, hogy sokaknak csalódás az, ami kiderült, hiszen egy, hozzájuk közel álló személy szerint, ugyan nagyon jól megvannak, de nem lesz közöttük már semmi olyan, amit az emberek szeretnének látni. A páros amúgy közösen alapított egy céget, ezért készülhetnek róluk lesifotók úgy, hogy közösen szerepelnek rajta üzleti vacsorákon.

A színésznő amúgy nagyon ritkán posztol szexi képeket a saját közösségi oldalára, egyáltalán nagyon kevés fotóval örvencezteti meg a követőit, így a rajongók nincsenek ellátva ezekkel bőven. Ám sok lesifotó akad, amelyek a színésznő nyaralásain készülnek.

És van még egy nagyon fontos forrás, ezek a filmes bakik, amikor bizony a készítők nem vették észre, hogy valami hiba került a filmkockákra. Egy oldal most újra elővette Jennifer Aniston ikonikus tangás villantását a Jóbarátokból, amikor Rachel bizony elképesztően forró módon öltözködött fel, egészen véletlen.

De nem ez volt az egyetlen elképesztően szexi filmjelenet Jennfer Anistonnal, hiszen a Derült égből Polly című alkotásban még a trailerbe is bekerült az a jelenet, amely örökre beég a retinátokba, Jennifer Aniston szuperpopsija:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás