promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Kelemen Anna mellei akkorák, hogy képesek eltakarni egy egész várost
Borítókép:  youtube.com/KELEMEN ANNA OFFICIAL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna nemcsak kilátást, hanem belátást is biztosított az új képeivel.

Az egykori Playmate és pornóhercegnő, Kelemen Anna számtalan ember szívében van kiemelt helyen, hiszen nagyon sokan köszönhetik neki a férfivá érésüket. Annácska rengeteget változott az utóbbi években, de az biztos, hogy még mindig elképesztően dögösen néz ki, ezzel pedig minden bizonnyal ő is tisztában van, különben nem osztana meg magáról olyan pikáns felvételeket, mint ami az alábbi cikkünkben is látható:

Kelemen Anna elképesztő villantásaihoz időnként érdekes, egészen meghökkentő szövegek is szoktak tartozni, hiszen a híresség szereti megosztani a véleményét a világ fontos dolgairól, bár nem mindig tudja mindenki követni a gondolatmeneteit. De ezzel nincs is semmi baj, mivel Annácska szexi képeinél nem kell megerőltetnünk az agyunkat ahhoz, hogy élvezni tudjuk őket.

Most egy kifejezetten figyelemfelkeltő sorozatot rakott ki magáról Kelemen Anna, akinek a felsője ádáz harcot vív a gigantikus melleivel a felvételeken, amiknek a hátterében sokadik megtekintés után még a gyönyörű városi látképet is észrevehetjük – vagyis van itt minden, ami kell: kilátás, illetve belátás is, hogy azok is boldogok legyenek, akik nemcsak egy vadító női testet szeretnének látni, hanem egy szép várost is.

A fotók alapján még Kelemen Anna is nehezen tudja kordában tartani a méretes kebleit, szóval nem csoda, hogy a ruhájának is gondjai akadnak ezen a téren. Annácska követői/hódolói viszont cseppet sem haragszanak ezért, hiszen az mindig jó, ha az egykori Playmate megmutatja a testét a világnak.

Ne is húzzuk tovább az időt, íme Kelemen Anna legújabb posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás