promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna expornós dívaként pózol egy szál vörös fehérneműben, és közben meghökkentő dolgokról értekezik
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna megint megosztotta velünk az érdekes gondolatait pár brutáldögös kép kíséretében.

Az egykori Playmate-et, Kelemen Annát, vagyis Annácskát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni ebben az országban, hiszen egykor sokan a magyar Paris Hiltonként tekintettek rá a dögös kinézete és az olykor „butácska” megnyilvánulásai miatt; illetve a pornós időszakának termékei is rengeteg emberre voltak nagy hatással – nem csoda, hogy még most is vannak, akik szerint ő az egyik legkívánatosabb nő Magyarországon.

Kelemen Anna az utóbbi években bebizonyította, hogy ő nemcsak egy „jó nő”, hanem tele van értékes, érdekes gondolattal, amit időnként meg is oszt a több mint 92 ezres követőtáborával Instagramon. Persze Annácska tisztában van vele, hogy a rajongói leginkább a testére kíváncsiak, így amikor valami fontos dologról értekezik, akkor szexi képeket is mellékel a mondanivalójához – most is így tett.

Napokkal ezelőtt jelent meg a Stray című játék, amiben egy kóbor macskát kell irányítanunk egy furcsa, robotokkal teli, utopisztikus világban. Az alkotás máris óriási siker, ráadásul nemcsak a gamereket, hanem a visszajelzések alapján a cicákat is megbabonázza a játékmenet – ezzel kapcsolatban osztotta meg a gondolatait Kelemen Anna, akinek még újabb ötletei is támadtak.

„Üdítő hírként hatott rám,az a macskaszimulátor,amely pár napja került a piacra és ugyan embereknek készült,mégis komoly sikereket ért el a cicusok körében. Belegondoltam,vajon mi lenne ha egy mancsérintős képernyőn fordítanánk a játékon és az embereket néznék és hoznák játékba a cicák! Például egy 50 körüli osztályvezető munkába menet meg kellene másszon egy korlátot,mert cincogi úr ott sétál…ha nem elég gyors,vagy leesik,áramütést kapna és a macska farkát lefelé fordítva jelezné,hogy a játéknak számára vége. Ha ügyesen teljesíti a feladatot kurta farkával felfelé jelezné,mehet tovább. Az is vicces lenne ha a kiválasztott nőstényen délelőtt a Deák téren kellene összepofozkodni,igazi kandúr módjára. Mivel a macskáknál a fajfenntartás ösztöne valószínűleg fontosabb a deák-téri csetepaté sikerélmény e a szerzés öröme volt,független az otthon várakozó rabszolgától. A végén oda jutok,hogy egy ilyen játék nem is tenne rosszat most az emberiséggel!”

– írta Annácska.

Nyugalom, nem kell aggódni, ha valaki esetleg nem tudta 100 százalékosan követni Kelemen Anna helyenként egészen meghökkentő gondolatmenetét, a lényeg az, hogy kaptunk pár elképesztően csábító fotót is tőle, amiken csipkés, vörös fehérneműben láthatjuk őt, miközben úgy néz ránk, mint egy igazi szexistennő – szóval még azoknak is kedveskedett, akik nem gondolkodni jöttek, hanem csak bámészkodni, ez pedig igazán kedves tőle:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás