promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél Magyarország látta Lil G vibrátorát, ő pedig lazán reagált, sőt, még jobban elszólta magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lil G nem is igazán értette, hogy miért kellett ezt ennyire felfújni.

Laskai Lili, vagyis Lil G iszonyatosan híres női rapper Magyarországon, és meg is van a bebetonozott rajongótábora. A TikTok-on például lassan már 780 ezeren követik, és eddig csaknem 35 millió lájkot tudott bezsebelni.

Pont ezen a platformon ütött be egy kis baki, mivel a rapper az egyik promóciós videójában véletlenül feltűnt egy vibrátor is. Alapból nem takargatta, simán ki volt rakva a polcra a méretes szexuális segédeszköz.

Mivel a videó hamar eltűnt, így Lil G is kiszúrta a hibát, de hát addigra már készültek pillanatfelvételek. A rapper nem olyan rég az RTL Klub Reggeli című műsorában járt, ahol abszolút lazán kezelte az esetet.

„Az emberek 99 százaléka írta is, hogy ebben mi olyan nagy dolog? Akkor beszéljünk arról, hogy 21 éves, felnőtt, szingli nő vagyok, egyedül élek. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek van szexuális kultúrája, mindenkinek van igénye, és nem értem, hogy miért lett ez olyan nagy dolog, hogy 21 évesen nekem otthon van ilyen”

- mondta Lil G, aki szerint minden második embernek van valószínűleg segédeszköze, és attól sem parázik, ha be kell sétálnia egy szexshopba ezt megvásárolni.

A rapperlány alapból jót nevetett a sztorin, és nem érezte kínosnak, de azt bevallotta, hogy teljesen véletlenül hagyta ott, szóval ez nem volt tudatos. Közben Lil G el is szólta magát, mert az is kiderült, hogy több vibrátora van.

Múltkor egy másik celeb is belefutott egy ilyenbe, mivel Szegedi Fecsó egy vibrátorral a háttérben adott interjút az RTL Klubnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás