promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci gigantikus ciciket akart – talán ez volt a legnagyobb aranyköpése
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra is várja azoknak a jelentkezését az RTL Klub, akik bevállalnák a Való Világ 11-et.

Anno hatalmas meglepetést okozott azzal VV Vivi, hogy ő lett a Való Világ 10 győztese, mivel rengetegen esélytelennek tartották. Így övé lett a főnyeremény, az az a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára.

A második helyen VV Robi végzett, míg az bronzérmet VV Merci szerezte meg. A Való Világ sok felejthetetlen pillanatot okozott, és vicces ilyenkor visszagondolni arra, hogy a villalakók miket is mondtak anno a műsor alatt.

„Nem érdekel amúgy, csak akkor miért nem a mellemre jött fel ez a 8 kiló?”

- mondta például VV Merci, miután megtudta, hogy mennyit hízott odabent. Ide kattintva meg is tudjátok nézni, hogyan nézek ki most a mellei.

„Gondolj arra, ha kimész, milyen jó burkeszed lesz és minden fiú meg akarja pumpálni!”

- ezt pedig VV Robi fejtette ki a későbbi győztes VV Vivinek, amihez kellene egy Robi-féle szótár is, hogy le tudjuk rendesen fordítani.

Lehet néhány pillanatot már bőven megbántak a villalakók, de életük nagy kalandján vannak túl. Ha érzed magadban, hogy te lehetsz a végső győztes, akkor talán a 36 millió forintért érdemes végigszenvedni ezt az egészet.

Mivel Magyarország továbbra is imádja követni mások életét, így nemsokára érkezik a Való Világ 11 is. A jelentkezést ide kattintva tudjátok leadni. Ha minden rendben megy, valószínűleg az RTL Klub ősszel útnak is indítja az új szériát.

Közben az egykori Való Világ 10 játékosok élete idekint is kalandos lett. VV Virág azóta szakított VV Danival, pedig még sokáig együtt maradtak, a győztes VV Vivi bejárta a világot, míg VV Merci belevágott a zenélésbe na meg picit a felnőtt filmezésbe is.

Kíváncsiak várjuk, hogy milyen karakterek fognak bejutni a Való Világ 11-be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás