promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: Lil G véletlenül az egész országnak megmutatta a vibrátorát?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lil G esete is bizonyítja, hogy mindig le kell ellenőriznünk a környezetünket, mielőtt videózunk.

Laskai Lili, vagyis Lil G jelenleg az ország egyik legsikeresebb női rappere, akit leginkább a Nemazalánnyal közösen készített, 2018-as „Petőfi Sándor” című sláger miatt ismerhetnek az emberek. Lil G egyedül is ontja magából a több milliós nézettséget elérő dalokat, ráadásul lassan 400 ezer követője van Instagramon, ezzel pedig a platform egyik legnépszerűbb magyar előadójának számít – nem csoda, hogy ennyien rajonganak érte, hiszen nemcsak tehetséges, hanem dögös is.

Lil G most is folyamatosan járja az országot, ugyanis rengeteg koncertje van, nemrég például az EFOTT-on is fellépett, ezt pedig természetesen a közösségi oldalain is népszerűsítette, hiszen szerette volna, hogy minden rajongójához eljusson az információ – de akadt egy kis probléma az egyik promóciós anyagával, mivel egy meglepő tárgy került a háttérbe.

Sokan egyből kiszúrták, hogy Lil G TikTokos videójának hátterében a polcon ott van egy méretes vibrátoros doboz – vagyis a rapper egy kellemetlen baki áldozata lett, mivel így az egész ország láthatta mögötte a szexuális játékszert.

A felvétel természetesen hamar lekerült Lil G oldaláról, szóval minden bizonnyal ő is észrevette a hibát, és még idejében sikerült orvosolnia a dolgot – vagyis pontosabban csak majdnem idejében, ugyanis volt, aki még ki tudott fotózni egy lebuktató képet a videóból, hogy mindenki láthassa a vibrátor dobozát, és egy életre fent maradjon az interneten a kis gikszer.

A kellemetlen felvételből kiragadott képet ide kattintva lehet megtekinteni.

Nemrég amúgy Vasvári Vivien exével, Fecsóval is történt egy hasonló eset:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás