promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Először járt szexpartin egy nő, részletesen be is számolt róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vitte magával a pasiját is, és jól érezték magukat.

Szexpartira járhatnak egyedül vagy társaságban is az emberek, egy Rosie nevű hölgy például az utóbbit választotta. Le is írta a tapasztalatait, meglepő részleteket osztva meg az olvasóival a Metro című brit újságon keresztül.

Már a kezdet is érdekes volt, hiszen a partira érkező emberek úgy várakoztak a helyszínül szolgáló éjszakai klub előtt, mintha csak moziba vagy focimeccsre jöttek volna. Beszélgettek, iszogattak sorban állás közben, türelmesen várták, hogy megválthassák a belépőjüket.

Rosie első alkalommal járt ott, talán azért is érte meglepetésként a szituáció. Régóta gyűjtötték hozzá a bátorságot férfi partnerével, fogalmuk sem volt arról, hogy ők élveznék-e a nyilvános szerelmeskedést.

Odabent aztán teljesen normális körülményeket találtak, a vendégek által viselt ruhák talán kicsit többet hagytak látni a testekből, de egyébként az „újoncok” nem érezték magukat kényelmetlenül.

A klub egyébként elsősorban a queer vendégek törzshelye, vagyis a melegeké, leszbikusoké, biszexuálisoké és transzneműeké, de a heterókat sem zavarják ki onnan. Rosie itt megerősítést nyert a pánszexualitásáról, vagyis arról, hogy nem feltétlenül csak a férfiak iránt vonzódik, bár a leszbipornót eddig csak a weben keresztül, titokban ízlelgette.

A klubban a szokásos helyiségek (bár, ruhatár, tánctér) mellett természetesen voltak olyan szobák, ahol a szexnek lehetett áldozni. Ezekbe egy-egy vastag műanyag függönyön át lehetett bejutni, feltehetőleg azért, hogy az állandó ajtónyitogatás ne zavarja a többieket.

Odabent aztán volt minden, ami szem-szájnak ingere, játékszerek, ketrecek, bőrbútorok, meg persze emberek, akik kettesben vagy többesben szeretkeztek egymással, a lehető legváltozatosabb kombinációkban. Mindenfelé nyögések, lihegések hallatszottak, és elképesztő volt a hőség.

Rosie számára egy ilyen közegben természetesnek tűnt, hogy kövessék a többiek példáját. Levetkőztek hát, és egymásnak estek, a dolog pedig ugyanúgy történt, mint édeskettesben, egyáltalán nem zavarta őket, hogy ezúttal nyilvánosan kell szexelniük.

Először a sarokban lévő emelvényen kezdték felfedezni egymás testét, majd ahogy belejöttek, úgy tették át a székhelyüket a helyiség közepére. Amikor végeztek, leültek a fal mellé állított padok egyikére, és nézték a többieket. Furcsán otthonosan érezték magukat, és tudták, hogy vissza fognak még térni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás