promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válás után az exférj továbbra is szexelni akar a feleségével, és ezért fizetne is neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazából ez az egyetlen dolog, ami jól működött a házasságukban.

Az elvált házastársak az esetek nagy részében nem tartják egymással szorosabban a kapcsolatot. Ha van közös gyermek, akkor természetesen más a felállás, de akkor is legfeljebb nevelési kérdésekben egyeztetnek egymással.

Más a helyzet azonban annál a brit nőnél, akit az exférje különös kéréssel lepett meg: szeretne újra rendszeresen lefeküdni vele, és ezért „tisztességesen” fizetne is. A hölgy ingadozik, hiszen szüksége volna a pénzre, és könnyű keresetnek számítana az egykori párja „megfejése”.

A kérdését azonban megfuttatta a Daily Star újság szakértőjénél is, háttérként rávilágítva arra, hogy az ágyban sohasem volt gond közöttük, ez azonban nem bizonyult elegendőnek a házasságuk összetartásához.

„Sohasem szűnt meg az irántam való rajongása, és azt mondja, ez lenne a tökéletes megoldás. Meglehetősen kanos, viszont túl elfoglalt ahhoz, hogy rendes párkapcsolatba bonyolódjon, miközben nekem is jól jönne a pénz. Működhet ez?”

– kérdezte a névtelenségbe burkolózó exfeleség, akiről az sem derült ki, hogy jelenleg van-e barátja. 2019-ben vált el, mindössze 6 hónap után, szóval igazából nem is adtak egymásnak esélyt arra, hogy jobban megismerjék a másikat.

A nő vállalkozásba kezdett, ám belebukott, így most szinte mindent a nulláról kell kezdenie. A nővére a saját házában szorított neki egy szobát, és azt tanácsolta hugicájának, hogy eszébe ne jusson ismét viszonyba bonyolódni az exférjével. Ráadásul „bordélyt” sem kíván fenntartani magánál, gondolnia kell a gyermekeire is.

„Tedd azt, amit jónak látsz, ez a te életed. De ne hibáztasd a nővéred, amiért aggódik miattad. A puszta tény az, hogy egy férfi pénzt kínál neked a szexért. Ez téged prostivá tesz? Hogy érez majd az exférjed, ha te másokkal fogsz randizni és lefeküdni? Attól tartok, hogy ez majd téged is összezavar. Az ötletetek csak ideiglenes megoldás lehet a problémáitokra, és valójában visszalépés. Szóval köszönd meg neki a lehetőséget, és próbálj egyenesbe kerülni”

– javasolta a tanácsadó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás