promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdosok lettek a lottón – nem fogod elhinni, mit vásároltak először a pénzükön
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férj rögtön felmondott, a feleség pedig részmunkaidőre váltott.

Szerencsés csillagzat alatt született az angol Lee Kuchczynski és felesége, Helen, hiszen jó pár évvel a nyugdíjba vonulásuk előtt óriási vagyont nyertek az EuroMillions nevű lottójátékban. A telitalálat 3,6 millió fontot (közel 1,7 milliárd forintot) fizetett nekik, vagyis életük végéig nem lesz anyagi gondjuk.

Ilyenkor az olvasó is elábrándozik azon, hogy vajon ő mit venne először a halomnyi pénzből. Nos, az angol pár a macskaalom és a hátvakaró mellett döntött, a kamionsofőr Lee az utóbbit magának vásárolta. Viszont felháborodottan újságolta a nála érdeklődő Metro című lapnak, hogy a szokásos 8 fontos ár helyett immár 17 fontba (8000 forintba) került a hasznos eszköz, ami kész rablás.

Az 52 éves férfi és 6 évvel idősebb felesége azóta még nem nagyon gondolkodtak azon, hogyan volna legokosabb befektetni a tekintélyes summát. Lee egyébként éppen dolgozott, amikor Helen felhívta, hogy milliárdosok lettek – így lett egy átlagos, szürke munkanapból sorsfordító pillanat.

„A szerencse istenasszonya nemcsak ránk mosolygott, hanem teli szájjal ránk nevetett, szóval a születésnapomat már nem kínai kajával ünnepeltük a tévé előtt, hanem vettünk egy házat, elektromos kapuval, meg mindennel, ami kell”

– mutatott rá a boldog feleség arra, hogy később azért tágra nyitották a pénztárcájukat. A vagyon tekintélyes része azonban még befektetésre vár, hiszen ők sem akarják oktalanul szétszórni.

„Lee 1995-ben egészségügyi okok miatt szerelt le a hadseregtől, azóta kamiont vezet. Kemény munka, hosszú napokkal, pedig nincs a legjobb állapotban. Amikor megosztottam vele az elképesztő hírt, rögtön azzal kezdte, hogy akkor most haza mehet, sőt nyugdíjba mehet?”

– elevenítette fel Helen a boldog nap történéseit. Lee az aznapi melóját még elvégezte, de aztán rögtön felmondott, míg a felesége részmunkaidőben egyelőre megtartotta az állását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás