promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett a világ leggazdagabb gyereke: egy átlagmagyarnak 130 ezer évet kellene dolgoznia ekkora vagyonért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rihanna és rapper kedvese porontyának aligha lesznek megélhetési gondjai.

Nagy az öröm Rihanna és A$AP Rocky családjában, az énekesnő ugyanis a napokban adott életet kisfiuknak. A Los Angelesben született baba pedig máris a világ nagymenői és csúcsgazdagjai közé sorolható, hiszen 1,5 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik a szülei révén.

A legvagyonosabb csecsemők listáját eddig Kylie Jenner és Travis Scott porontya vezette, ám most szégyenszemre meg kell elégednie a második hellyel. A három hónapos Wolfnak mindössze 995 millió dollárja van, ami az ő köreikben lassan már cikinek számít.

A 34 éves Rihanna egyébként jól viselte a szülést, pedig első alkalommal lett anyuka. A hírek szerint a Los Angeles-i otthonukban lábadozik, és a bennfentesek szerint természetesen csodásan gondozza babáját, akinek egyelőre a neve még vált ismeretessé.

Az A$AP Rocky művésznéven rappelő, 33 éves Rakim Athelaston Mayers szintén először lett apuka. Két éve jött össze kedvesével, és egyelőre nem tartották fontosnak, hogy össze is házasodjanak.

Korábban ugyanakkor felröppentek pletykák egy esetleges titkos esküvőről vagy eljegyzésről, legalábbis a férfi D.M.B. című klipjében sokan erre utaló nyomokat véltek felfedezni. A baba viszont biztos, azt nem lehet így eltitkolni.

Rihanna korábban Hassan Jameel szaúdi üzletemberrel járt, annak a kapcsolatnak azonban három év után, 2020-ban vége szakadt. Az énekesnő akkor bizonyára nagy csalódottságot érzett, hiszen már vágyott egy kis porontyra, ami most végre megadatott neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás