promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi nyilvánosan kér segítséget, teljesen kétségbe van esve
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi a követőihez fordult, nem tudja, hogyan oldja meg ezt a szituációt.

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi élete egyik legszebb, legjobb időszakát élhetné, hiszen gyönyörű, fiatal, ontja magából a slágereket és folyamatosan fellépni jár, de sajnos nagy törés volt számára, hogy nemrégi kikerült az internetre róla egy meztelen videó, amit még annak idején az exének küldött, természetesen bizalmi alapon – akkora botrány lett ebből, hogy még ByeAlex sem bírta szó nélkül hagyni a dolgot:

Opitz Barbi szerencsére nem hagyja, hogy ez a felháborítóan gusztustalan eset tönkretegye az életét, hiszen nagyon erős, és folytatja tovább a munkáját, vagyis koncertezik és készíti az újabb dalokat – de a minap ismét egy szomorú dolog történt vele, ugyanis meglátott az út mentén egy őzikét, ami könnyen lehet, hogy balesetet szenvedett, éppen ezért most nyilvánosan kért segítséget az énekesnő.

„S.o.s. Tegnap hazafelé megláttam ezt a szép kis Bambit,az úton feküdt. Megkértem apát, hogy tegye le az útról. Sajnos nem tudott elmenni, nagyon sajnáltam volna ebben az aszályban otthagyni magatehetetlenül. Rávettem apát, vigyük haza, hogy biztonságban legyen esélye a gyógyulásra. Adtunk neki falevelet, vizet, száraz szalmát, biztonságos helyre zártuk. Tudom, nem szabad zárva tartani, nem szabad stresszelni ember közelséggel, vadászokat nem merek megkérdezni, mit tegyek? Ki tud segíteni? A speciális állatmentőket is hívtam, még nincs válasz, hogy tudnak segíteni. Aki tudja, hogy tudnánk a Bambit megmenteni, írjon”

– írta Opitz Barbi az általa posztolt videóhoz, amin jól látszik, hogy az állattal valóban nincs valami rendben.

Sokan egyből írták, hogy a híresség próbálkozzon még az állatmentőkkel, mivel ők minden bizonnyal tudnak majd segíteni, illetve azt is tanácsolták páran, hogy értesítse a hatóságokat, de teljesen biztos megoldás egyelőre még nincsen. Az eddigi visszajelzések alapján Opitz Barbi rengeteget nőtt az emberek szemében, hiszen igazán önzetlen és kedves dolog a részéről, hogy így törődik szegény őzikével.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás