promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert a földbe döngölte az egyik magyar celebet, míg Pumped Gabo eszméletlen dolgon akadt ki
Borítókép:  ATV Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Magyarország gyászolt, mert tavaly nyáron véget ért a Barátok közt.

Mindenki imádja a retrót, és jó visszamenni az időben, hogy mi történt egy évvel ezelőtt ugyanezen a napon. Persze közben furcsa is a dolog, mert ilyenkor jövünk rá, hogy mennyi minden tud történni Magyarországon és a világban egyetlen év alatt.

Az időkapszula rovatunkban ismét szétnézünk kicsit a múltban. Van, ami nem változik, például az, hogy Puzsér Róbert még jelenleg is az egyik legmeghatározóbb kritikusa Magyarországnak, aki senkinek sem fél az orra alá dörgölni a véleményét.

Tavaly ilyenkor egy vele szemben indított becsületsértési per kapcsán mondta el tapasztalatait. Puzsér Róbert elég erősen döngölte a földbe Vasvári Vivient. Ha a lenti cikkünkre kattintotok, megnézhetitek hogyan.

Pumped Gabo a fellegekben járhatott, mert ismét megrendezték a Balaton Soundot. Ha már a múltba megyünk vissza, érdemes megemlíteni, hogy a koronavírus-járvány miatt két évig nem tartották meg a nagyobb fesztiválokat, idén azonban már beindult a buli.

Pumped Gabónak maradt a Szerencsekerék, amiben kiakadt azon, hogy túl sok betű van a táblán.

Tavaly júliusban mondhatni gyászolt Magyarország egy része, mivel véget ért a Barátok közt című sorozat. Még leírni is elképesztő, hogy 10 ezer 456 epizódot élt meg a széria. Aki szeretné újraélni a pillanatokat és nosztalgiázni picit, az megteheti, mivel az RTL Gold június 1-jétől ismét elkezdte sugározni.

A sorozat két főszereplője tavaly ilyenkor elmesélték, hogy milyen érzések kavarodtak bennük emiatt.

Emlékeztek, hogy tavaly milyen őrületes csatát vívott Max Verstappen és Lewis Hamilton? Akkor tavaly Hamilton nyert a Forma-1-es Brit Nagydíjon, ami egy elég érdekes szituációval indult.

Max Verstappen már az első körben kiesett a versenyből: a pole pozícióból induló pilóta a rajt után óriásit csatázott Hamiltonnal, és az egyik legnagyobb tempójú kanyarban végül összekoccantak. Verstappen autója nagy sebességgel hagyta el a pályát és csapódott a gumifalba. Hatalmas volt a vita az interneten, a balesetről pedig Alonso is elmondta a véleményét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás