promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A színpadon sírta el magát a Stranger Things sztárja, és erről felvétel is készült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Stranger Things közönségkedvenc színészének jó oka volt a sírásra.

A Stranger Things 4. évada jött, látott és mindenkit letaglózott a Netflixen, ugyanis szinte az egész világ arról beszél most, hogy milyen fantasztikus volt ez a meglepetésekkel teli szezon. Rengeteg ikonikus pillanatot kaptunk, hiszen nem elég, hogy Max és Vecna jelenetének köszönhetően Kate Bush „Running Up That Hill” című, 1985-ben kiadott zenéje ismét sláger lett, de még a Metallica előtt is tisztelegtek a széria készítői:

A Stranger Things 4. évadában megismerhettük a Joseph Quinn által alakított Eddie Munsent is, a szerepjátékok és a metál mesterét, aki pillanatok alatt a közönség új kedvence lett, hiszen ő testesítette meg a különcöket, akik nem akarnak beállni a sorba.

Joseph Quinn is ott volt nemrég a londoni Comic-Conon, ahol történt egy kis kellemetlenség is, ugyanis a szervezők hibát követtek el, és túl sok jegyet adtak el, a színész pedig minden rajongójára szeretett volna időt szánni, így kis csúszás alakult ki, ami miatt nagyon durván beszólogattak neki a stábtagok, ráadásul állítólag még üvöltöztek is vele – mindezt csupán azért, mert a világsztár jófej akart lenni.

Másnap a színpadon szerepelt Joseph Quinn, aki még egy kérdezz-feleleket is bevállalt a közönséggel, és ekkor történt egy csodás dolog: az egyik rajongó nem kérdezni akart, hanem csupán el szerette volna mondani, hogy mennyire hálás a színésznek azért, mert időt szakított rájuk, és hogy mennyire boldoggá tett rengeteg embert, akik sokat utaztak, hogy ott lehessenek – Eddie Munson megtestesítőjét pedig annyira meghatották ezek a szavak, hogy el is sírta magát.

A színész utána viccesen meg is jegyezte, hogy „miért csináltad ezt?”, majd szívből megköszönte a kedves szavakat. Érezni lehetett rajta, hogy egyenesen a lelkéig hatol a rajongók hálája, és tényleg szívesen tölti velük az idejét. A szervezők pedig szégyellhetik magukat, hogy még nekik állt feljebb, miután ők cseszték el a dolgokat, hiszen Joseph Quinn csak azt csinálta, amire szerződtették: boldoggá tette a közönséget.

Itt lehet megnézni a megható jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás