promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagált a Metallica a Stranger Things legepikusabb, legmetálabb jelenetére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki arról az emlékezetes Stranger Things jelenetről beszél, ami a Metallica slágere köré épült.

Hosszú várakozás után, július 1-én végre bemutatásra került Netflixen a Duffer testvérek által készített Stranger Things 4. évadának utolsó két epizódja is, amik rengeteg izgalmat és szívszorító pillanatot tartogattak a nézőknek, de szerencsére epikus, látványos jelenetekből sem volt hiány bennük – mi is imádtunk minden pillanatot, itt lehet elolvasni a spoilermentes kritikánkat:

A Stranger Things 4. évadának egyik legjobb és legmaradandóbb jelenete a Joseph Quinn által alakított Eddie Munson karakteréhez kapcsolódik, aki egy fontos stratégiai pillanatban egy elektromos gitáron előadta a Metallica „Master of Puppets” című, milliók által imádott szerzeményét. A rajongók persze eldobták az agyukat, hiszen valóban elképesztő lett az a rész, ami úgy tűnik, hogy a világhírű bandát is teljesen lenyűgözte.

„A Duffer testvérek mindig is elképesztő módon építették bele a zenét a Stranger Thingsbe, szóval nagyon izgatottak voltunk, hogy nemcsak felhasználták a „Master of Puppets”-t, hanem még egy ilyen fontos jelenetet is építettek köré. Nagyon vártuk már, hogy lássuk a végeredményt, és mikor megnéztük, teljesen odavoltunk érte... Annyira jól van megvalósítva, hogy páran már úgy felismerték a dalt, hogy csupán pár másodpercig látták Joseph Quinn kezét az előzetesben! Ez mennyire menő már?

Hatalmas megtiszteltetés, hogy részesei lehettünk Eddie történetének, és hogy ismét ilyen impozáns zenei társaságban lehetünk a sorozatnak köszönhetően”

írta a Metallica a közösségi oldalán.

A fent említett rész valóban mély nyomot hagyott a nézőkben, akik közül többen is minden idők legepikusabb jelenetének nevezték azt, szóval a Duffer testvérek szép munkát végeztek, és ezzel a Metallica is egyetért.

Itt lehet megnézni a Stranger Things fantasztikus Metallicás jelenetét, de mivel a videó enyhén spoileres, így csak azok nézzék meg, akik vagy nem nézik a sorozatot (hatalmas hiba), vagy már látták végig a 4. évadot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás