promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Most elválok!” - kiakadt a magyar énekes felesége
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Botrány tört ki a TV2 stúdiójában.

A Pénzt vagy éveket idei évadában Kökény Attila és felesége, Aranka is megpróbálta megtippelni vadidegen emberek életkorát, és elvinni a 10 millió forintos főnyereményt. A házaspár azonban történelmet írt a TV2 műsorában, ugyanis a döntő előtt akkorát tévedtek az egyik vendég életkorát illetően, hogy az összes pénzüket elbukták.

Kökényék nem kevesebb, mint 14 évet tévedtek, amivel összesen 7 millió forintot vesztettek.

Hogy Aranka és Attila hogy tévedhettek ekkorát, azt nem tudni, de nem kizárt, hogy a Krokodil Dundee-stílusban megjelent versenyző kis házi kedvence annyira sokkolta őket és terelte el a figyelmüket, hogy aztán képtelenek voltak logikus döntéseket hozni.

Ugyanis az 5. fordulóban pódiumra lépett vendég nem egyedül érkezett, hanem egy varánusszal. A méretes hüllő bár rendkívül békésnek látszott, mégis annyira felidegesítette Arankát, hogy képes lett volna elhagyni a stúdiót is miatta. A felzaklatott feleséget Attila és Kasza Tibi is próbálták oldani, de nem sikerült lenyugtatni. Aztán amikor Attila a még rendelkezésre álló segítségek közül a közelítést akarta választani, Aranka heves tiltakozásba kezdett, hogy nehogy közelebb vigyék hozzá a varánuszt, különben tényleg otthagyja a férjét.

„Most elválok!”

- kiáltott fel Aranka, amikor az idegei már tényleg nem tudták feldolgozni a varánusz látványát.

Persze az asszony nem gondolta ezt komolyan, nem fogja elhagyni Attilát, mindenesetre az biztos, hogy a Kökény-házaspár játéka a Pénzt vagy éveket egyik legemlékezetesebb adása volt a műsor történetében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás