promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián keményen nekiment az exének: „Zsuzsitól mit kaptatok? Sőt, mit kaptam én?”
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika több év után szakítottak, és úgy tűnik, hogy valójában nem teljesen békésen.

Kívülről kicsit se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnt a Nyerő párosban is szereplő Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika szerelme, nemrég pedig kiderült, hogy inkább külön utakon folytatják tovább, ezzel pedig rengeteg rajongó szívét összetörték. Az énekes már egyszer tisztázta a szakítás körülményeit, de úgy látszik, hogy igazából mégsem volt olyan békés és barátságos a szétválásuk, mint hittük.

Zámbó Krisztián a minap kirakott magáról egy képet a közösségi oldalára, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kommentszekciót ellepték a túlzottan kíváncsiskodó kérdések és rosszindulatú vádaskodások olyan emberektől, akik még csak nem is ismerik őket. Ennek hatására a híresség jól látható módon eléggé kiakadt, és több hozzászólást is hagyott a posztnál, amikben keményen reagált ezekre az üzenetekre – de egykori szerelmének is be-beszólogatott közben.

„Én adtam az embereknek valami különlegeset több 1000 fellépésen és sehol nem tettem kivételt! Na most azt mondja meg valaki Zsuzsitól mit kaptatok? Sőt, mit kaptam én?”

kommentelte Zámbó Krisztián.

Elég durva szavak ezek az énekestől, hiszen egyesek szerint arra utalt ezzel a megnyilvánulással, hogy Takács Zsuzsika az ő hátán kapaszkodott fel, és csak emiatt ismerik őt az emberek, mivel nincs mögötte produktum.

Volt, aki azt írta Zámbó Krisztiánnak, hogy csak azért fogadta el őt a közönség, mert szuperek voltak az egykori barátnőjével, aki jó útra terelte és szerethetővé tette őt – nem csoda, hogy ezeket a kijelentéseket sem bírta szó nélkül hagyni Zámbó Jimmy fia:

„Azért fogadtak el, mert az emberek nyitottak lettek rám és ezért egyedül én dolgoztam meg és megsúgom még véletlenül sem Zsuzsanna miatt, sőőt! Miattam lett belőle nő, de mióta nem vagyunk együtt keresd meg a TikTokon vagy csak az Instán! Mindent elárul! És még befogtam a szám, mert megmaradt bennem a férfi mivoltom”.

Ezek alapján kezd egyre kellemetlenebb és problémásabb lenni az egész szituáció, hiszen úgy tűnik, hogy a háttérben komoly gondok és sérelmek vannak Zámbó Krisztián részéről, és ezek a frusztrációk most nyilvánosan öltöttek alakot pár komment formájában. Annyit még elárult az énekes, hogy nem Zsuzsika hagyta őt ott, és a felszín alatt sok dolog van még, de ez természetesen rájuk tartozik.

Amikor ez a videó készült, akkor még az esküvőt tervezgették, és nagyon boldognak tűntek egymással:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás