promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy 13 éves lengyel lányról beszél egész Amerika – Hihetetlen, hogy mennyire tehetséges
Borítókép:  youtube.com/America's Got Talent (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Billie Eilish dalával nyűgözött le mindenkit a csodás hangú lány.

Világszerte nagyon népszerű az America's Got Talent című tehetségkutató műsor, hiszen a nevével ellentétben nem csupán az amerikaiak jelentkezhetnek, ugyanis Simon Cowell és a zsűri többi tagja bárhonnan várja a jelentkezőket, akik akármivel próbálkozhatnak – nemrég például egy hollókői lány volt az, aki a cuki kutyusával mély nyomot hagyott maga után, és valóban fantasztikus volt a produkciójuk:

Ahogy az a tehetségkutató műsoroknál lenni szokott, az America's Got Talentbe is rengeteg énekes/énekesnő jelentkezik, hátha itt figyel fel rájuk a világ, de elég nehéz kitűnni a tömegből, akármilyen jó hangja is van az embernek. Egy 13 éves lengyel kislánynak viszont most mégis sikerült, ráadásul céltudatosan érkezett, ugyanis meg akarta tapasztalni, hogy Amerikában vajon tényleg valóra válnak-e az álmok.

Sara James kicsit izgult ugyan, de hamar bevágódott a zsűritagoknál, Simon Cowell pedig már az elejétől fogva láthatóan szimpatizált vele, mivel volt egy jó megérzése vele kapcsolatban. A fiatal énekesnő Billie Eilish „Lovely” című dalát hozta el, és olyan csodálatosan énekelt, hogy az valami elképesztő.

Mindenkinek tátva maradt a szája, hiszen érezhető volt, hogy Sara James egy igazi tehetség, de még így is sokan meglepődtek, mikor Simon Cowell fogta magát, és megnyomta a produkció láttán az arany gombot, azaz egyből továbbjuttatta őt, ez pedig nagyon ritka.

Természetesen hatalmas volt az öröm, hiszen ez elképesztő siker, ráadásul Sara James számára nem ez volt az első: megnyerte a lengyel gyerek Voice 4. szériáját, illetve ő lett a 2. a gyerek Eurovíziós Dalfesztiválon – és ki tudja, hogy ezek után mit hoz neki a jövő.

Itt lehet megnézni Sara James csodás produkcióját, amivel kiérdemelte a sokak által áhított arany gombot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás