promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött a Playboynak a híres magyar énekesnő, így megtudhattuk, hogy alul teljesen borotvált
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke szépség egyáltalán nem bánta meg, hogy hiúságból ledobta a ruháit.

Szinte hihetetlen, de idén februárban már a 60. születésnapját ünnepelte Zoltán Erika énekesnő. 1986-ban robbant be a magyar popzenébe, a Szerelemre születtem című dala óriási siker lett, amelyet természetesen újabbak követtek.

Erika – aki 1997-ben ment férjhez a táncosként dolgozó Kátai Róberthez – a magyar könnyűzenei élet első igazi „rossz kislánya” lett. Nem sokkal a rendszerváltás előtt már megtehette, hogy a túlzott szexiségéről daloljon, sőt 1989-ben az év legerotikusabb énekesnőjévé választották.

2002-ben így nem okozott nagy meglepetést, hogy az akkor kereken 40 esztendős szőke szépség a Playboy augusztusi számának címlapjára került. Ott még persze takargatta magát, de a belső oldalakon már nem volt helye a szégyellősködésnek.

Erika többnyire csak egy fehér magas sarkú cipőt viselt a szaftos képeken, így a hazai férfilakosság elégedetten állapíthatta meg, hogy a mellei hibátlanul gömbölyödnek, alul pedig borotválja magát, ami két évtizede már nem számított eget rengető újdonságnak.

A fotózás és az ominózus lapszám megjelenése után az Origón keresztül tehettek fel kellemetlenkedő kérdéseket a sztárnak. Ő azonban becsülettel állta a sarat, és a válaszaiból megtudhattuk, hogy a képek 80 százalékosak voltak a valósághoz képest, vagyis némi igazítást tettek rajtuk, például eltüntették a hasról a császármetszés nyomait.

Erika elárulta, hogy 90 centis a mellbősége, így 80B melltartót hord, a szüzességét pedig egy hónappal a 16. születésnapja előtt vesztette el, de annyira rossz élmény volt, hogy utána egy évig újra „szűzzé tette” magát.

Mint a Feminának elmondta, a Playboy-címlapot azóta is egyszeri és megismételhetetlen kitüntetésnek tartja, ezért nem vállalta volna soha újra a meztelen fotózkodást. Az ezredforduló környékén egyébként az emberek még másképp viszonyultak az ilyen képekhez, így őt sem érték különösebb támadások.

18+ képek itt, csak felnőtteknek:

KLIKK IDE!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás