promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Toplessben mutatkozott a szende szőke színésznő, ilyet még aligha láttunk tőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kate Hudson meg is kapta a magáét a bátyjától.

Kate Hudsont egy darabig Goldie Hawn szorgalmas, igyekvő lányaként tartották számon, aki az anyjához hasonlóan szerencsét próbál a filmiparban, az viszont bizonytalan, hogy Hollywood csillagai közé tud-e majd emelkedni egyszer. Erre a kérdésre már 2000-ben csattanós választ adott, amikor a Majdnem híres című filmben nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott.

A ma már 43 éves színésznő azóta számtalanszor bizonyította tehetségét, ráadásul úgy vált közönségkedvenccé, hogy ehhez nem kellett folyton pucérkodnia, vagy más méltatlan eszközt bevetnie.

A magánéletben is visszafogottnak bizonyult, ezért okozott nagy megrökönyödést, amikor a napokban topless mutatkozott meg rajongói előtt a közösségi médiában. A 15,4 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán kávézgatott egyet, nem mindennapi pózban.

Kate egy ablak előtt ülve szürcsölgetett a csészéjéből, miközben a testét nem sok ruha borította. Igazából egy nem túl szexi bugyin kívül más nem is, a formás melleit a hosszú szőke hajával próbálta eltakarni – a férfi követők nagy bánatára sikerrel.

A háromgyerekes színésznő fehérneműben vagy bikiniben már korábban is megmutatta magát, de ez a topless fotó most mindent visz. Még a bátyját, a szintén színész Oliver Hudsont is kommentelésre késztette, bár az általa írt „Nope” (magyarul: nem, dehogy) azt sugallja, hogy számára nem igazán jött be a pucérkodás.

A testvérek között meglehetősen közeli a kötelék, hiszen kissé zaklatott gyermekkor adatott meg nekik. Az anyjuk korán elvált a zenész Bill Hudsontól, bár utána a mostohaapa Kurt Russell képes volt átvenni a szerepét, és mintaként szolgálni Kate és Oliver számára. Nem csoda, hogy ilyen apafigura mellett a bátynak szigorú erkölcsi normái alakultak ki, amibe az efféle kisiklások nem férnek bele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás