promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Alexandra szuperközeliben mutatta meg izgatóan gömbölyödő melleit
Borítókép:  Béres Alexandra / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszcsillag ezen a nyáron sem hazudtolta meg önmagát.

Béres Alexandra azon magyar sztárok közé tartozik, akik nem céltalan magamutogatással próbálják fenntartani maguk iránt az érdeklődést, hanem a munkájukkal egyfajta missziót teljesítenek. A gyönyörű fitneszedző évtizedek óta az egészséges életmód hazai hírnöke, aki botrányoktól mentesen éli az életét.

Az immár 46 éves, kétgyermekes anyuka ritmikus sportgimnasztikával kezdte a pályáját. 1994-ben aztán fitnesz magyar bajnoki címet nyert, majd Európában és a világbajnokságon is feljutott a csúcsra. A 2000-es évek elején még a curlinget is kipróbálta, sőt válogatott szinten űzte azt.

Alexandra döbbenetes formában van, amiről a nyár beköszöntével sűrűbben is megbizonyosodhatunk. A napokban például egy paddleboardon mutatott be olyan produkciót, amitől a lélegzetünk is elállt.

A vastag és merev deszkán cirkuszi mutatványnak is beillő gyakorlatsort prezentált a víz közepén, elképesztő hajlékonyságról és fittségről bizonyosságot téve. A rajongók sorozatban küldték a rengeteg „wow”-t, így fejezve ki elismerésüket.

Alighanem még ennél is nagyobb sikert aratott az a szuperközeli kép, amelyen teljes szépségében csodálhatjuk meg Alexandra fantasztikus testét, az izmos comboktól a kockahasig, no meg persze az izgatóan gömbölyödő melleket, amelyek szinte kibuggyannak a pink bikinifelsőből.

„A legszebb női test!! Le a kalappal.”

– érkezett a dicséret az egyik kommentelőtől, mégpedig egy hölgytől, ami így még komolyabb elismerés. Persze a férfiak sem maradtak adósak a bókokkal, némelyikük talán már extrém túlzásba is esett:

„Bombasztikus! Szerelembe ejtően szép nő, ideál. Idealisztikus szépség. Idealizált szépségű nő, tökély. Elalélok tőled, a látványodtól! Extrán szép nő!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás