Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zendaya melltartó nélkül fotózkodott, ezt még Tom Holland se bírta ki reakció nélkül

Zendaya melltartó nélkül fotózkodott, ezt még Tom Holland se bírta ki reakció nélkül

Színes

Zendaya melltartó nélkül fotózkodott, ezt még Tom Holland se bírta ki reakció nélkül

Színes

Promotions 08:08

Zendaya kifejezetten bevállalós képsorozatot készített.

Leginkább a Tom Holland-féle, nagy sikerű Pókember-szériának és az Eufória című meghökkentő sorozatnak köszönhetően jelenleg Zendaya a világ egyik legnagyobb sztárja, és ezt az is bizonyítja, hogy már több mint 146 millió követője van Instagramon. Ez főleg annak tudatában hatalmas dolog, hogy viszonylag ritkán posztol a platformra, ráadásul mindössze 25 éves, szóval előtte hever az egész világ.

Zendaya nevét lassan tényleg mindenhol ismerik, pedig még csak most kezdett bele igazán a karrierépítésbe felnőtt színésznőként, miután évekig szerepelt Bella Thorne mellett az Indul a risza! című Disney sorozatban. Nemrég hatalmas megtiszteltetés érte a hírességet, aki jelenleg együtt jár a Pókembert alakító Tom Hollanddal, ugyanis felkérték, hogy szerepeljen a legendás olasz Vogue magazin címlapján, ő pedig boldogan igent mondott.

Zendaya melltartó nélkül, erős sminkben pózolt a Vogue kedvéért, a végeredmény pedig egyszerűen csodálatos lett, hiszen csak úgy sugározza magából a nőiességet a fiatal színésznő, akiért milliók vannak oda – de nemcsak azért, mert elképesztően tehetséges, hanem azért is, mert nagyon dögös, és ezt remekül tükrözik a nemrég elkészült felvételek is.

Tom Holland és Zendaya elég jól titokban tudják tartani a kapcsolatuk részleteit, de néha náluk is be-becsusszan pár nyilvános „ömlengés”, és ez most is így történt, ugyanis a jóképű színész három darab szívecskés szemű szmájlit kommentelt szerelme posztjához, így még ő se bírta ki, hogy ne reagáljon valamit a szexi képekre, amik máris több millió kedvelést kaptak Instagramon.

Itt lehet megnézni Zendaya Vogue fotóit:

Borítókép: Profimedia