Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Úgy bevág Nyári Dia bikinialsója, hogy szinte mindenét látni lehet

Úgy bevág Nyári Dia bikinialsója, hogy szinte mindenét látni lehet

Színes

Úgy bevág Nyári Dia bikinialsója, hogy szinte mindenét látni lehet

Színes

Promotions 12:12

Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna bikinis fotói elképesztően dögösek.

Nyári Diát minden bizonnyal a legtöbben a legendás Barátok közt című sorozatból ismerik, ahol évekig ő alakította Holman Hanna karakterét. Nemrég az RTL Klub Hotel Margaret című sorozatában is feltűnt, és ott is mély benyomást keltett a nézőkben a gyönyörűségével – nem hiába követik őt már több mint 176 ezren Instagramon, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legszebb színésznője, és ezt az alábbi cikkünkben található bikinis fotók is bizonyítják:

Aki követi Nyári Diát, az pontosan tudja, hogy a híresség egyáltalán nem fél megmutatni a tökéletes testét a világnak, ami teljesen érthető, hiszen rengeteget dolgozott azon, hogy ennyire csodálatos és irigylésre méltó alakja legyen. Nemrég például Szlovéniából jelentkezett be a szépséges színésznő, de nem volt egyedül, ráadásul így egy szinte rögtönzött Barátok közt találkozóval is megörvendeztette a hűséges rajongóit.

Szinte rögtön felrobbant az internet, amint felkerültek Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna közös bikinis fotói, hiszen mindketten bombasztikusan néznek ki a felvételeken – ráadásul Nyári Dia bikinialsója úgy bevág egy-két képen, hogy szinte mindenét látni, így a hódolók legnagyobb örömére csak nagyon keveset hagyott a fantáziának ez a brutálszexi, bevállalós szett.

Sokak legféltettebb álma vált valóra Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna dögös fürdőruhás fotóinak köszönhetően, hiszen talán ok jelenleg Magyarország legszebb női, így a közös szexizésük szinte felér egy igazi csodával, amit mindenkinek látnia kell – nem is húzzuk tovább az időt, íme a két szépséges sztár bikiniben:

Borítókép: Profimedia