promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia ledobta a textilt: ilyen egy bombasztikus anyuka tökéletes alakja
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyári Dia megszabadult a ruháitól.

Nyári Dia nemrég részt vett az Elvis című film premier előtti vetítésén, ahol egy korhű és nyárias szettben jelent meg. A Barátok közt egykori szereplője szerint Baz Luhrmann alkotása abszolút esélyes az Oscar-díjra, ugyanis elmondása szerint az Elvis Presley-t alakító Austin Butler olyan elképesztő alakítást nyújt, hogy az önmagában Aranyszobrot érdemelne.

A fiatal színésznő és édesanya legutóbb olyan képeket töltött fel a közösségi oldalára, ami csak fokozza a nyári hőséget. Dia úgy fogalmazott a posztjában, hogy igyekszik megsemmisíteni a sportmelltartó és futónadrág kombó jeleit a testén, ezért választott magának egy jól barnulható bikini szettet, amit most a bejegyzésében mutatott meg a követőinek.

A színésznő új fürdőruháját bármelyik nő megirigyelhetné, ugyanis gyönyörű, virágos mintázata, és egyszerűsége miatt azonnal bele lehet szeretni, és bárki el tudja magát képzelni saját magát benne.

Diának is fantasztikusan áll, és abszolút kiemeli bombasztikus alakját. Posztja alatt kizárólag pozitív hangvételű, dicsérő kommentek olvashatók. A fiatal színésznő szemmel láthatóan nagyon boldog és jól érzi magát a testében, nemrég esett át egy mellplasztikán, ugyanis a szoptatás után ő sem volt tudta megszokni átalakult alakját. Bár Dia nagyon félt attól, hogy elítélik-e majd a mellplasztika miatt, de elmondása szerint ezzel visszakapta a nőiességét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás