promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia keményen beszólt a 4 éves gyerekének – ezért még egyszer kapni fog a fejére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha a főnök ezt megtudja, akkor biztosan nem lesz boldog.

Diát a Barátok Közt Holman Hannájaként ismerte meg Magyarország, de már ötéves kora óta színészkedik, szóval kimondhatjuk, hogy ez az élete. Nyolcévesen például már szerepelt a Doktor Zsivágó című darabban. A nagyobb közönség Hotel Margaretben láthatja Betty Queenként. Az már mellékes, hogy a krimi-vígjáték nem teljesít túl jól.

Valószínűleg 2018. július 17-e az egyik legboldogabb nap Nyári Dia életében az esküvője után, mivel ekkor született meg egészségesen a legelső gyereke. A kisfiú a Kovács Zétény Bertalan nevet kapta.

Nyári Dia kezét Kovács Dániel még 2017 októberében kérte meg, de csak azután házasodtak össze, hogy megszületett a gyerekük. A színésznő mindig is azt vallotta, hogy ami igazán összeköti őket, az nem a karikagyűrű, hanem a közös gyerek.

A pár az esküvőt is úgy szervezte meg, hogy az Zétény születésnapján legyen. Diát az Alkonyat című film ébresztette rá, hogy természet közeli szertartás legyen. Erről képeket is láthattok ide kattintva.

Közben Nyári Dia egy vicces fotót osztott meg, amihez egy kis szöveget is írt, ami szintén eléggé humorosra sikerült.

„Mikor a barátaid a buliban azt mondják >>na igyál még egyet, holnap úgyis vasárnap…pihi…<< de rájössz, hogy 4 éve minden nap melózol, és a mostani főnököd a leg(ide egy köcsög emoji van beszúrva)gebb. (bár imádod) A képet a keresztlányom készítette, a gyerekem pedig ezután megette a homokot, köszönöm a figyelmet”

Szóval Dia kicsit beugatott a főnökének. Csak nehogy ez Zétény fülébe jusson valamikor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás