promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy bevág Nyári Dia bikinialsója, hogy szinte mindenét látni lehet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna bikinis fotói elképesztően dögösek.

Nyári Diát minden bizonnyal a legtöbben a legendás Barátok közt című sorozatból ismerik, ahol évekig ő alakította Holman Hanna karakterét. Nemrég az RTL Klub Hotel Margaret című sorozatában is feltűnt, és ott is mély benyomást keltett a nézőkben a gyönyörűségével – nem hiába követik őt már több mint 176 ezren Instagramon, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legszebb színésznője, és ezt az alábbi cikkünkben található bikinis fotók is bizonyítják:

Aki követi Nyári Diát, az pontosan tudja, hogy a híresség egyáltalán nem fél megmutatni a tökéletes testét a világnak, ami teljesen érthető, hiszen rengeteget dolgozott azon, hogy ennyire csodálatos és irigylésre méltó alakja legyen. Nemrég például Szlovéniából jelentkezett be a szépséges színésznő, de nem volt egyedül, ráadásul így egy szinte rögtönzött Barátok közt találkozóval is megörvendeztette a hűséges rajongóit.

Szinte rögtön felrobbant az internet, amint felkerültek Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna közös bikinis fotói, hiszen mindketten bombasztikusan néznek ki a felvételeken – ráadásul Nyári Dia bikinialsója úgy bevág egy-két képen, hogy szinte mindenét látni, így a hódolók legnagyobb örömére csak nagyon keveset hagyott a fantáziának ez a brutálszexi, bevállalós szett.

Sokak legféltettebb álma vált valóra Nyári Dia és Lékai-Kiss Ramóna dögös fürdőruhás fotóinak köszönhetően, hiszen talán ok jelenleg Magyarország legszebb női, így a közös szexizésük szinte felér egy igazi csodával, amit mindenkinek látnia kell – nem is húzzuk tovább az időt, íme a két szépséges sztár bikiniben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás