promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ábel Anita pár hete még kicsattant a boldogságtól, amikor eljegyezték, most viszont szomorú hírt volt kénytelen közölni
Borítókép:  YouTube / Endrei Judittal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincsen öröm üröm nélkül, a színésznőnek is új kihívások után kell néznie.

Ábel Anitát a fél ország még a nyolcvanas években ismerte meg, gyermekfilmek cserfes szereplőjeként, illetve a Szomszédok című sorozat Julcsijaként. A színésznő az idők során sokat foglalkoztatott tévés és rádiós műsorvezetővé is vált.

A magánéletét mindeközben sikerült elrejtenie a kíváncsi szemek elől, pedig hosszú időn keresztül volt a felesége Fekete Krisztián üzletembernek, akitől 2019-ben vált el. Tőle született eddigi egyetlen gyermeke is, a lassan 14 éves Anna Luca.

Anita most Roberto Favaro olasz gasztrotanácsadóval alkot egy párt, és június elején óriási hírt közöltek a közösségi médiában. Éppen Noszvajon pihentek pár napot, hatalmas túrákat tettek a környéken, és persze megkóstolták a helyi ételkülönlegességeket is. Itt hangzott el a nagy bejelentés:

„Csodálatos táj, elképesztő energia. Imádtuk minden percét… ja és két hete jegyben járunk. A család és a barátok előtt hangzott el a hatalmas: Siiii! Nem raktunk ki képet, tudjátok, milyenek vagyunk, de most minden olyan kerek és jó… aztán meg annyi minden történt… de majd szép lassan beszámolunk mindenről, külön és együtt is. Ölelés nektek, köszönjük, hogy velünk vagytok!”

A 47 éves színésznő tehát újra menyasszony, így ennél nem is lehetne boldogabb. Az élet azonban mindig tartogat bosszantó fordulatokat, ritkán van öröm üröm nélkül, és ez Anita esetében is beigazolódott. A LifeTV-t működtető társaság ugyanis a napokban jelentette be, hogy csoportos létszámleépítést hajt végre, és megszünteti jó pár sikerműsorát.

Eltűnik a képernyőről az Ébredj velünk! című reggeli műsor is, amelyben Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán mellett éppen Ábel Anita az egyik műsorvezető, de nem láthatjuk többé az ő nevéhez fűződő Activityt sem, pontosabban új epizódok nem készülnek már, csupán ismétléseket sugároznak belőle. Nagy megdöbbenést okozott, hogy távozik Hajdú Péter vezérigazgató is, akivel egyébként a színésznő a 2000-es évek elején egy párt alkotott.

„Köszönöm ezt a másfél évet az @ebredjvelunk csapatának. Boldog vagyok, hogy részese lehettem. Csodás, kreatív emberekkel dolgoztam együtt a képernyőn és a háttérben egyaránt. Igazi örömmunka volt. Kedves Nézők, önöknek/nektek is köszönöm nagyon, hogy így megszerettétek a műsort. Hamarosan találkozunk, képernyőn, színházban és persze a Facebookon és az Instán”

– búcsúzott el Anita a tőle megszokott optimizmussal, ezek szerint csak rövid időre, hiszen ő már alighanem biztos benne, hogy hamarosan új munkákkal találják meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás