promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött Pintér Ada, akiért egykor magyar tinik milliói rajongtak
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori zenecsatornás műsorvezető a Playboynak nem tudott nemet mondani.

Pintér Adát a VIVA zenetévé műsorvezetőjeként ismerte és szerette meg a magyar közönség. A szőke szépség már 2002-ben megpróbálkozott a csatornához való bejutással, de akkor még visszariasztotta a jelentkezők magas száma, ezért csak a következő évben kerülhetett képernyőre.

Rögtön beilleszkedett új munkahelyén, igazán neki való környezet volt, a lazasága és magabiztossága – amely talán abból is fakadt, hogy egy darabig Angliában élt, ezért kiválóan beszéli az angol nyelvet – mindenkit lehengerelt.

Ada idén októberben ünnepli a 40. születésnapját. A hétköznapi életben ma már többgyermekes anyuka, ráadásul kismamáknak, kezdő és haladó szülőknek vezet egy weboldalt, de valószínűleg sokan emlékeznek még arra az időre, amikor formás idomait a magyar Playboyban is megmutatta.

A műsorvezető 2005 és 2009 között élt házasságban Bánszki Lászlóval (vagyis a szintén ex-vivás Timóval), és amikor elváltak útjaik, Ada úgy érezte, hogy jót tenne az önbizalmának, ha megerősítést kapna nőiségéről a legendás férfimagazinon keresztül.

Az már korábban is kiderült, hogy az akkor 27 éves szépség az édesanyja, a manöken Pintér Sylvia szerencsés alkatát örökölte. Pont ott gömbölyű, ahol kell, érzéki szája, megbabonázó tekintete azonnal elvarázsolja a férfiakat.

2009 tavaszán került sor az erotikus fotózásra, miután Ada többször is visszautasította a nyuszis magazin korábbi felkéréseit. Végül aztán igent mondott, és az igényes aktfotókkal tűzdelt magazinszám óriási sikert aratott. A Playboy még egy kis klipet is készített a fotózás körülményeiről.

A műsorvezető akkor elárulta, hogy a meztelenkedésre nem készült külön edzéssel vagy diétával, ezek sohasem voltak az ő „műfajai”. Szerette az éjszakai nasizásokat, sohasem aggódott az alakja miatt. Egyedül a kozmetikushoz ment el a fotózás előtt, nem vitte tehát túlzásba a felkészülést.

Ada kitért arra a kényes kérdésre is, hogy a családja mit szólt a pikáns felkéréshez. Akkor úgy gondolta, hogy idővel a gyerekeinek is megmutatja majd a képeket, annak pedig külön örült, hogy az édesanyjáék pár perc alatt elfogadták a döntését, bár előzetesen voltak kétségeik a fotózással kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás