promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus baki: egy nő a fenekét és a bugyiját is megmutatta a lánya egész iskolájának, erről a videóról beszél most a fél világ
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő azt is elmondta, hogy azóta alig tudja abbahagyni a nevetést.

Valószínűleg szerencsés világban élünk, hogy mindenről készül már videófelvétel, így pedig ha a világ egyik felén valaki bakizik egy hatalmasat, akkor lehet, hogy a világ másik felén is ezt a videót fogják nézni hosszú hetekig. Főleg akkor, ha az eseményről készült felvétel még a YouTube-ot is megjárja. Katie Hannaford pedig olyan esést produkált lánya iskolájában egy rendezvényen, hogy bizony mindenki láthatta a fenekét és a bugyiját is.

Később az egyik legolvasottabb brit bulvároldal, a Mirror meg is kereste az eset után az anyukát, és azt a kérdést is feltették neki, hogy érzi magát a furcsa történés után, amely már bejárta a fél világot.

Katie úgy nyilatkozott, hogy azóta alig tudja abbahagyni a nevetést. És bár az elején még iszonyúan szégyellte magát, utóbb úgy döntött, hogy másképp fog tekinteni az eseményre, ha már megtörtént, és nem tud rajta változtatni. Azóta a világ is fordult vele, felismerik a boltban, pozitív üzeneteket kap ismeretlenektől, sőt, még több száz férfi is ír neki a világ minden tájáról, akik nem értik, hogy lehet még mindig egyedülálló.

És hogy mi történt pontosan az eset előtt?

Katie lánya sportnapjára ment el az iskolába, ám nem szeretett volna a versenyeken részt venni, de lánya addig győzködte, míg végül elindult a futóversenyen. Ám mivel nem készült fel erre, nem is sportos öltözéket vett fel. Sőt, a versenyen el is esett a pályán, és ekkor történt az ominózus villantás.

A vicces videót a The Sun is feltöltötte a YouTube csatornájára:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás