promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenre vetkőzött az X-Men filmek csúcsbombázója, elállt a szavunk is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az X-Men filmek legdögösebb sztárja elképesztően forró fotókat posztolt.

Valószínűleg mindenki emlékszik a Marvel-univerzum X-Men filmjeinek újgenerációs részeire, a sort az X-Men: Az elsők című rész nyitotta, amelyben még a fitalabb X Professzor, Magneto és rengeteg új szereplő tűnt fel a filmvásznon. Kevin Bacon pedig egy bitangjó főgonoszt játszott, olyan segítőkkel, mint a csodálatos Emma Frost, azaz January Jones, akit fehérneműben is láthatunk a filmben.

January Jones pedig egy tökéletes szépség, Magyarországon rengeteg filmjét bemutatták, láthattuk például az Igazából szerelem vagy éppen a Ki nevel a végén? című filmekben is. Utóbbiban Adam Sandler mellett.

De például szerepelt az Amerikai pite harmadik részében is, az Esküvőben, amelyben ő alakította Michelle testvérét, Cadencet, akinek a szívéért Stifler papa és Finch mester is vetélkedett egymással. Végül pedig a bránermájszter hódította őt meg. A színésznő egy üde színfoltja volt az Amerikai pitének, több fórumon is jelezték anno a rajongók, hogy szívesen látnák őt Stifler oldalán az elkövetkező részekben is.

De sajnos az osztálytalálkozós részben már nem szerepelt.

January Jones-nak az utóbbi időben elkezdtek sokasodni a képei az Instagram-on, a gyönyörű színésznő a rajongók nagy örömére nagyon forró fotókat is megoszt, többek között nemrégiben meztelenül is bejelentkezett a fürdőkádjából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás