promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson csak jót akart, de sírás lett a vége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson meglepetésétől valószínűleg bárki elsírta volna magát.

Jelenleg az egykori pankrátor, Dwayne Johnson Hollywood egyik legnagyobb és legfoglalkoztatottabb sztárja, hiszen folyamatosan csinálja a filmeket, amik mindig hatalmas sikert aratnak. Az egyszerű, de szórakoztató alkotásaival befutott színész állítólag 800 millió dolláros, vagyis nagyjából 305 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, szóval van mit a tejbe aprítania – nem csoda, hogy szinte folyton meglepi valamivel a szeretteit: legutóbb például egy gyönyörű házat vett az édesanyjának, aki el is sírta magát a nagylelkű ajándéktól.

Úgy tűnik, hogy Dwayne Johnson remek ingatlanügynökkel rendelkezik, ugyanis megint házat adott valakinek, aki igazán közel áll hozzá – a reakció pedig természetese most sem maradt el, hiszen ennél szebb dolgot talán nem is lehet vásárolni egy embernek.

Dwayne Johnson eltakarta az unokatestvére, Sarona szemét, majd kinyitotta az ajtót, bevezette őt egy házba, és azt mondta neki, hogy „nagyon szeretünk uncsitesó, nagyon büszkék vagyunk rád, üdvözöllek az új otthonodban” – ahogy lekerült a szemfedő, a nő szinte egyből az arcához kapott és elsírta magát, hiszen alig hitte el, hogy ez a csodás ingatlan az új otthona.

A világsztár meg is örökítette az emlékezetes és gyönyörű pillanatot, a videót pedig kirakta a közösségi oldalára, ahol leírta a több mint 322 milliós követőtáborának, hogy Sarona egy egyedülálló, kétgyermekes, kőkemény édesanya, aki minden nehézséget leküzdött az életében, hogy igazi inspiráció legyen a lányai számára – közben pedig professzionális pankrátor lett, ez pedig nagyon nagy teljesítmény, főleg nőként.

Látni lehetett Dwayne Johnsonon és Saronán, hogy valóban egy mély, gyerekkori, családi kötelék van köztük, a színész pedig nagyon örül, hogy egy kicsit jobbá tehette az unokatestvére életét ezzel az elképesztő ajándékkal – a kommentelők gratuláltak az új házhoz, és persze a színészt dicsérték, hiszen ismét bebizonyosodott, hogy aranyból van a szíve.

Itt lehet megnézni a megható pillanatot, mikor Dwayne Johnson átadja az unokatestvérének az új házát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás