promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az esküdt kitálalt: ezért veszítette el Amber Heard a Johnny Depp elleni harcot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy mit gondoltak Johnny Depp és Amber heard 50 millió dolláros perének esküdtjei.

Sokan az évtized celebperének nevezték Johnny Depp és Amber Heard jogi csatáját, amit élőben közvetített Amerikában a tévé. A Karib-tenger kalózai sztárja rágalmazás és becsületsértés miatt perelte be az exfeleségét, aki még évekkel ezelőtt erőszakkal vádolta meg őt, és ezzel teljesen tönkretette a karrierjét – de most kiderült, hogy igazából pont, hogy a színésznő bántalmazta Johnny Deppet, így a bíróság a színészt hozta ki győztesnek, és végül 15 millió dollárt ítélt neki.

Az emberek túlnyomó többségét nagyon boldoggá tette a bíróság döntése, hiszen sokan álltak Johnny Depp mellett már a több évvel ezelőtt kirobbant botrány idején is, de persze Amber Heard egyáltalán nem örült annak, hogy a tárgyalások alatt lejáratták őt az egész világ előtt, ráadásul még fizetnie is kell – nem meglepő, hogy állítólag fellebbezni akar, mivel egyes források szerint nincs annyi pénze, hogy ki tudja fizetni az exférjét.

Most az egyik döntéshozó esküdt tálalt ki arról, hogy mi alapján hozták meg a verdiktet: állítása szerint a bizonyítékokat követték, de nagyon kényelmetlenül érezték magukat, miközben Amber Heard folyamatosan őket nézte, ráadásul az egyik másodpercben még zokogott, a másikban pedig már faarccal bámult – sőt, még azt is mondták, hogy krokodilkönnyeket ejtett a színésznő.

Johnny Deppet ezzel szemben jóval őszintébbnek, és érzelmileg stabilabbnak érezték.

Az esküdt arról is beszélt, hogy a legtöbben nem figyelték se a Facebookot, se a Twittert, de akik mégis feltévedtek ezekre a platformokra, azokat sem befolyásolta semmi a döntéshozatal során.

Az viszont mindenképp Amber Heard ellen szólt, hogy egy levetített műsorrészletben azt mondta, hogy 7 millió dollárt adományozott különböző jótékony célokra, majd bevallotta, hogy valójában ennek csak a töredékét fizette ki – vagyis nyíltan hazudott.

Johnny Depp és Amber Heard harca egyelőre véget ért, de nem maradunk celebcsata nélkül, ugyanis nemrég Brad Pitt is beperelte Angelina Jolie-t, és úgy néz ki, hogy ott is elég kemény menetre számíthatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás