promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Charlie Sheen dögös 18 éves lánya, aki már regisztrált egy szexoldalra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Charlie Sheen tini lánya nem vár tovább, és beindítja az OnlyFans-en a karrierjét.

Rengeteg olyan sztorit olvashatunk mostanában a sajtóban, hogy OnlyFans modellek otthagyják a szakmájukat, mert egyszerűen túl jól keresnek az oldalon. Alaw Haf például 2018-ban végzett a Liverpooli Egyetem jogi karán, de nem akart ügyvéd lenni, helyette inkább az OnlyFans mellett kötött ki.

Vannak persze olyan nők is, akik kényszerből választják azt, hogy az oldalon adják el az erotikus tartalmaikat. A lényeg, hogy jelenleg rengeteget lehet azzal keresni, aki ezt be meri vállalni a mai világban.

A különleges történetek között ott van Sofia Sunshiné is, akinek az édesanyja fizette ki a mellnagyobbítását, hogy tovább tudja folytatni a munkát a szexoldalon.

Charlie Sheen és Denise Richards idősebb lánya, Sami Sheen márciusban lett 18 éves, de nem olyan rég Instagramon bejelentette, hogy elindítja az OnlyFans-oldalát. A tini nagyjából alapáron dolgozik, vagyis 19,99 dollárt kér el a követőitől havonta, akiknek megosztja a pikáns tartalmait.

Az egykori házaspár, Sheen és Richards között már vita is alakult ki ebből. Természetesen az apuka nem örül annak, hogy a tini Sami belevág egy ilyenbe, Denise Richards azonban nem akar abba beleszólni, milyen irányba mozdul el a lánya. Anyaként csak utat mutat neki, és bízok az ítélőképességében.

Sami Sheen-nek van TikTok oldala is, de most az OnlyFans-en kezdhet el dőlni a pénz igazán. Remélhetőleg később nem fogja megbánni a döntését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás