promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig lett 18 éves a TikTok-sztár, de már azt akarják, hogy elkezdjen pornózni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfi rajongók arra biztatják, hogy indítsa el az OnlyFans oldalát, és mutasson magából többet.

Charli D'Amelio anno még 2019-ben kezdett el feltölteni táncvideókat a TikTok felületére. Kellett egy adag szerencse is, hogy befusson, de hamar óriási követőtábora lett.

Egy évvel később, 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Most jelenleg 140,5 millió követője van.

Charli D'Amelio idén május elsején lett 18 éves. A TikTok-sztár a családjával és barátaival egy bahamai luxusüdülőhelyen ünnepelte ezt a mérföldkövet. Egy rakás kommentelő azonban tönkretette ezt az alkalmat, akik arra kérték az internetes hírességet, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

A Paper Magazine beszámolója szerint rengetegen írogattak Twitteren, hogy a tini kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat az OnlyFansen. Számos rajongó állt ki Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a dolgot.

„Annyira visszataszító, hogy felnőtt férfiak kényszerítik Charli D'Amelio-t arra, hogy rögtön, amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFansre”

– írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

Charli D'Amelio jól elvan a TikTokon, és valószínűleg nem fog belevágni egy ilyen kalandba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás